Мушкарци рођени у овим хороскопским знацима тешко заборављају бившу љубав

Агенције
Мушкарци рођени у овим хороскопским знацима тешко заборављају бившу љубав

Мушкарци рођени у ова три хороскопска знака тешко могу да преболе стару љубав и уздигнуте главе наставе даље. Нису склони планирају и гледању у будућност, већ константно дозвољавају да их се прошлост враћа, због чега им треба много година да се упусте у нову љубавну причу.

Рак

За мушкарце рођене у знаку Рака растанци су права ноћна мора и јако тешко могу да се “ослободе” сијенке бивше везе. Они много улажу у везу и сањају о томе да заувек буду са том особом. Жуде за сигурношћу, па им је тешко да раскину, а растанке такође тешко примају. Њихова сензибилна и романтична душа тера их да идеализују своју прву љубав.

Лав

Мушкарци рођени у знаку Лава не поклањају лако своје срце. Али, кад се у неког заљубе, за своју партнерку ће урадити апсолутно све, и одмах желе да проведу цио живот са њом. Након раскида, тешко прихватају чињеницу да неће више све бити као раније. Од страха да их неко опет не повреди, много опрезније се упуштају у нове везе и често сањању о старим добрим временима са бившом партнерком, преноси miss7.24sata.hr.

Стрелац

Веза са слободним духом, какав је мушкарац рођен у знаку Стрелца, није једноставна. Он се брзо и често заљуби, али се тешко одлучи за чврсту везу. Некако је тек прва велика љубав успjела да га веже за себе и то никада неће заборавити. Она је за њега била једноставно савршена (премда је са њом имао исте проблеме као и са вама).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана