Ljubavni savjeti za svaki horoskopski znak za srećnu 2018.

Agencije
Ljubavni savjeti za svaki horoskopski znak za srećnu 2018.

Svim horoskopskim znacima 2018. biće zanimljiva godina u ljubavnom smislu.

Zato vam donosimo najbolje ljubavne savjete za svaki horoskopski znak koji će vam u 2018. donijeti sreću. Čak i ako ne vjerujete u horoskop, poslušajte ih.

Ovan

Ako ste zapeli u vezi koja ne vodi nigdje u 2018. napokon preduzmite nešto. Počnite malo više da razmišljate o budućnosti i otvoriće vam se oči.

Bik

Nemojte dopuštati nekome da vas podcjenjuje. Vi zaslužujete nekoga ko će vas voljeti, poštovati i uz koga ćete se osjećati samouvereno.

Blizanci

Zaboravite na sve loše stvari iz prošlosti i naučite da se volite, a tako će vas i drugi voljeti lakše.

Rak

Ne dajte drugima da iskorišćavaju vašu dobrotu. Ako vas neko voli, biće spreman da sa vama napravi kompromise i uzvrati istom mjerom.

Lav

Za sreću u ljubavi treba malo da se potruditE, a vi to ponekad zaboravite. Setite se malo češće da pokažete voljenoj osobi da vam je stalo i vaša ljubav će nastaviti da cvijeta.

Djevica

Istupite iz svoje sigurne zone i pokažite osjećanja. Iznenadićete se koliko ćete se bolje osjećati, a i vaša voljena osoba će pozitivno reagovati.

Vaga

Za promjenu, stavite malo sebe na prvo mjesto i insistirajte na svojim željama.

Škorpija

Ako još niste našle onog pravog, to ne znači da nećete. Dobre stvari obično se događaju kada se najmanje nadate i to je misao kojom treba da se vodite u 2018. godini.

Strelac

Naučite da raspoznajete užitak od ljubavi.

Jarac

Prestanite da budete toliko kritični prema sebi. Kada osoba pršti od samopouzdanja odmah je i privlačnija.

Vodolija

Razmislite o osobinama i navikama koje treba da promjenite jer su vas do sada koštale sreće u ljubavi i poradite na tome.

Ribe

Prestanite da suzbijate osjećanja i češće se otvorite prema voljenoj osobi. Time ćete im dati do znanja da im vjerujete, a čak i ako ne dobijete nikakav savjet ni odgovor, osjećaćete se bolje jer ste s nekim podijelili nešto što vas tišti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana