Како се различити хороскопски знакови носе са досадом?

B92
Како се различити хороскопски знакови носе са досадом?

Лав ће да искористи досаду како би се опустио,

 Рак ће увијек да пронађе неку занимацију, а најгоре је Близанцима, Рибама и Овновима.

Ован

Темпераментни и активни припадници овог знака су велики љубитељи акције, а на саму помисао досаде код њих се јавља нервоза, па могу да постану и отресити. Траже инстант решења, а једини критеријум им је да се крећу.

Обично досаду ријешавају кретањем, шетњама или вожњом бицикла, а знају и да ангажују пријатеље за дружење.

Бик

Припадници овог знака нису нестрпљиви типови који у животу очекују да се стално догађају важне ствари, па ће у раздобљима досаде потражити друге занимације и смирено причекати да наиђе неко узбуђење.

Њихов лијек за досаду је читање новина, испијање кафица или вртларење, односно опуштајуће активности које их пуне енергијом. Од досадних људи ће се само склонити, без изазивања свађе.

Близанци

Припадници овог знака не подносе пасивна раздобља у којима се ништа не догађа и много им је драже да живе у “пуном погону” и под стресом, него незанимљиво.

Чак и ако им је досадно, сами ће да измисле ситуацију или чак да изазову свађу тек толико да се нешто догађа. Лијек за досаду су им најчешће други људи, заједничка забава или покретање нових пројеката.

Рак

Припадници овог знака као да су имуни на досаду, а то захваљујући свом ријетком таленту да у свему пронађу неки облик забаве. У раздобљима у којима се око њих баш ништа не догађа, наћи ће занимацију у облику посла, посматрања других људи, трачарења с блиским пријатељима или гледања добрих филмова или документараца на телевизији.

Лав

Лавови нису имуни на досаду, али имају једно врло добро ријешење за њу - лијенчарење у којем уживају. Воле да леже, дремају или да се, пак, сатима сунчају на терасама кафића, а одговара им тако све док се то не претвори у свакодневицу.

Тада досада почиње да их убија, а забаву ће обавезно да очекују и од свог љубавног партнера. Ако га немају? Па, потражиће га.

Дјевица

Припадници овог знака не воле осећај бескорисности, излежавања и изостанка планова, осим ако су одлучили да се досађују на одмору.

Њихова забава, па чак и она најбаналнија, попут одлазака у трговину, је данима унапред испланирана, а ако им други промјене планове и не понуде алтернативу, наљутиће се. Тада ће тешка срца да одлуче да попуне дан обављањем кућних послова.

Вага

Припадници овог знака често у животу знају да се нађу у ситуацијама у којима ни сами не знају шта желе, па ће нпр. да пожеле забаву са много људи, али знају да би им то врло брзо могло досадити и да ће хтјети да буду код куће и гледају ТВ.

Због те неодлучности, на крају често не направе ништа од тога и постане им досадно. На срећу, тај осећај траје врло кратко јер се лако окупирају било чиме што раде.

Шкорпија

Припадници овог знака често потајно желе прилику за мало мира, осамљивања и уживања у активностима и хобијима које други људи око њих не разумију.

Рачунари, стрипови, или пуко излежавање, активности су резервисане за дане досаде, а тада неће осећати никакву нервозу око тога што пропуштају, јер се у њиховом животу увијек нешто занимљиво догађа.

Стрелац

Припадници овог знака су врло активни типови којима досада повећава притисак, а због осјећаја немогућности да се забаве, претвориће се у праве мале радохоличаре како би попунили своје слободно вријеме.

Притом ће обављати баналне задатке, а у позадини свог ума стално планирати неко дружење, спортску забаву или путовање, па ће им то дати снаге и умирити их.

Јарац

Припадници овог знака воле осјећај контроле у свему, па тако и у ношењу са досадом, а боје је се једино ако немају алтернативе.

Најчешће ће сами дати све од себе како би организовали неко дружење и забавили се на било који начин, а на путу им неће стајати ни финанцијске неприлике. Неће се либити ни да сами седну у кафић или оду у шетњу. Све док се крећу, добро је.

Водолија

Изразито друштвеним припадницима овог знака појам досаде означава препуштеност самом себи, без иједног пројекта којем могу да се посвете.

Иначе, они су у стању да протраће сате на израђивање или слагање нечег, али након што то прође, хитно им је потребна доза дружења. Ако им је досадно, постају заједљиви и песимистични.

Рибе

Иако припадници овог знака, баш попут Водолија, веома цијене и потребно им је друштво људи, у раздобљима досаде неће да очајавају.

У стању су да сањаре и планирају далеке догађаје у будућности, попут уређења стана који још немају, вјенчања с партнером којег још не познају и слично. Таква бујна машта их, попут Ракова, чини поприлично отпорним на негативне посљедице досаде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана