Хороскоп за 2018. годину

Глас Српске
Хороскоп за 2018. годину

Ован

Љубав

Можете да се радујете великом успјеху и личној срећи у периоду од јуна. Умијете да препознате праве вриједности и сачувате позитивну оријентацију, а имаћете прилику да увећате унутрашње богатство и срећу у породици.

Посао

На почетку године активно ћете учествовати у различитим догађајима на пословној сцени и успијеваћете да наметнуте своје идеје у ближем окружењу.

Здравље

Важно је да сачувате своју позитивну оријентацију и да се правилно његујете уз редовну здравствену контролу.

Бик

Љубав

Прати вас позитивно расположење и радују вас нови догађаји који мијењају однос са вољеном особом. Партнер ће вас искрено подржавати, чак и у оним ситуацијама у којим то није било типично.

Посао

Почетком године постојаће различити интересни циљеви међу сарадницима који су утицали на савременији пословни договор. Смишљено ћете доћи да употријебите све предности и привилегије посебно послије 11. октобра.

Здравље

Додатна физичка ангажованост, шетња или релаксација позитивно дјелују на вашу унутрашњу равнотежу и организам. Могуће су пролазне главобоље.

Близанци

Љубав

Све што други не могу за вас представља радост и остварење сна. У љубавном животу пратиће вас нова срећа и интересантне ситуације, тако да ћете се управљати према својим импулсима и потребама. Пред вама је период процвата.

Посао

Своје пословне визије можете пласирати на више начина и на различите начине. Нови успјех загарантован је у априлу, октобру и крајем године у области јавних послова, трговине и креативних занимања.

 Здравље

Због појачаног стреса или динамике могуће су пролазне слабости, у виду главобоље, иритације са неким хроничним тегобама, промјене или осцилације са притиском, вирусне инфекције или нервозе.

Рак

Љубав

Љубавни однос почетком године неће бити посебно идиличан, али то вам неће сметати да се представите у позитивном свјетлу пред ближом околином и да уживате са драгом особом.

Посао

Важно је да активно учествујете у разним преговорима, како бисте задржали добру позицију у односу на остале саговорнике. Ослоните се на свој практичан дух и на способност аналитичког расуђивања.

Здравље

Стресне ситуације кроз које пролазите могу имати утицај на ваше психофизичко стање и зато обратите пажњу на здравији начин исхране и правилну његу.

Лав

Љубав

Понекад ће партнер умјети изненада да поремети ваш емотивни ритам или расположење. На срећу, ви ћете на вријеме успјети да се оријентишете према оним занимљивим садржајима или новим "изворима радости".

Посао

Почетком године бићете ангажовани у многим актуелним дешавањима на пословној сцени и умјећете да препознате добру прилику. На ваше самопоуздање додатно ће утицати позитивни коментари и сјајан утисак који ћете остављати у ширим круговима.

Здравље

Важно је да се понашате одговорно према своме здрављу, нарочито када сте изложени одређеним притисцима и када сте под јачим стресом.

Дјевица

Љубав

Уживајте у свим ситуацијама које ће вас испуњавати позитивним расположењем. Радост срца је импулс који вас најјаче покреће на сваки вид доказивања и задовољства.

Посао

Очекује вас значајнији успјех, посебно ако се бавите спортом, јавним занимањем, медијима, трговином или естрадом. Ако постављате циљеве на виши ниво, више ћете и добити или профитирати.

Здравље

Налазите се у сјајној форми, али потрудите се да правилно бринете о свом психофизичком и здравственом стању. Могуће су стомачне тегобе, главобоља и проблеми са варењем.

Вага

Љубав

Задовољство и хармонија која ће вас пратити у породичном животу или у односу са вољеном особом позитивно ће се одразити на ваше понашање, веће самопоуздање и бољи изглед.

Посао

Важно је да испоштујете све задате рокове и да придобијете нечије повјерење, како бисте уз материјалну сатисфакцију остварили и неке нове контакте. Очекују вас успјешна партнерства у 2018. години.

Здравље

Важно је да имате свијест о здравом начину живота, да редовно вјежбате и да водите рачуна о психофизичкој релаксацији. Могуће су иритације имунолошког система.

Шкорпија

Љубав

Почетна превирања са вољеном особом имаће добра значења за даљу перспективу. Одговорићете на неке позиве и удварања па у другом дијелу године можете доживјети незаборавне тренутке на љубавном плану.

Посао

Потрудите се да будете што активнији од маја, јер имаћете прилику да утичете на многе услове за напредак на пословној и статусној љествици.

Здравље

Потрудите се да избаците лоше навике као што су неправилна исхрана или излагање стресним ситуацијама. Обратите пажњу на ниво притиска и циркулацију.

Стријелац

Љубав

Важно је слиједите свој унутрашњи инстинкт који ће вас наводити на добар избор. Током ове године имаће прилику да обогатите свој друштвени и љубавни живот.

Посао

Ваш смисао за добру организацију доћи ће до изражаја већ почетком године. Мудрост у пословном понашању је од пресудног значаја у многим ситуацијама.

Здравље

Могуће су повремене главобоље, пролазне нервозе и иритације дисајног система или вирусне инфекције.

Јарац

Љубав

У љубавном животу умијете да доминирате, а и када ситуација и не буде позитивна, у секунди ћете осмислити добар план и рјешење. Потребно је да останете досљедни у својим циљевима, умјећете да препознате добру љубавну прилику.

Посао

Наредна година је повољна за доношење нових пословних одлука, а нарочито у домену приватног сектора или за увећање имовинских вриједности.

Здравље

Здравствене тегобе могу бити проузроковане додатним психолошким стресом или великим притиском, којим ћете бити изложени током своје каријере или партнерског и љубавног живота.

Водолија

Љубав

Партнер вам је привржен и покушаће да вас импресионира на разне начине. Топла атмосфера у породици дјеловаће позитивно на вас у односу са вољеном особом, у години која слиједи.

Посао

Већину догађаја на пословној сцени препознаћете као добру прилику и вјешто ћете искористити своје краткорочне и дугорочне циљеве.

Здравље

Пожељно би било да се правилно заштитите од стресних ситуација, као и различитих вируса, прехлада или инфекција.

Риба

Љубав

Пред вама је период нових радости, среће и животних остварења.

Подстакнути сте на нова размишљања и стало вам је да одржите романтичну слику са блиском особом.

Посао

Понекад требате вјешто комбиновати индивидуални и партнерски начин рада како бисте дали свој максимум. Успјех и срећа су на вашој страни.

Здравље

Важно је да практикујете редовну физичку активност и психофизичку кондицију, али и да спроводите редовне здравствене контроле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана