Фатална привлачност: Ова два хороскопска знака биће заједно кад-тад

Агенције
Фатална привлачност: Ова два хороскопска знака биће заједно кад-тад

Одређени хороскопски знаци се привлаче на први поглед, али међу ова два заиста постоји магнетска привлачност И еротика која је присутна у ваздуху. И сви је могу примјетити.

Ријеч је о комбинацији Шкорпија - Бик.


Када Бик и Шкорпија отпочну љубавну везу, њихова веза је веома интензивна, а страст и хемија су тоилко јаки да су видљиви и обичном посматрачу. Они су супротни знаци зодијака, што им даје посебну, комплексну повезаност. Они заједно могу да постигну јединство, али само ако свака страна успије да избалансира своју снагу и слабости.

Њихова сексуална привлачност је фатална. Бик и Шкорпија имају много тога заједничког, али пошто су њихови карактери толико моћни, они често пливају између страствене љубави и страственог неслагања.

Бик и Шкорпија имају дубоке побуде и жеље, а иако су двије супротности, они не могу да се одвоје једно од другог. Шкорпија тежи за изазовом, а обожава што је Бик неко кога неће лако задобити, Бик је доста себичнији и концентрисан на себе, а у љубавној вези значајно мјесто му заузимају физички контакти и тежња за достизањем емотивне сигурности. Самим тим, Шкорпија која зрачи привлачношћу и која у љубави очекује пуно страсти може у потпуности одговарати потребама Бика.

Проблем може настати само уколико се свако од њих задрто држи свог карактера. Док Бик цени искреност и отвореност, Шкорпија воли да буде мистериозна.

Како би успјела веза између ова два знака? Њихова моћна повезаност може да достигне највиши ниво када Шкорпија схвати да Бик са њим жели да буде на дуже стазе, а Шкорпија обузда своју тајновиту природу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана