Ево ко је најзгоднији знак у Зодијаку

Агенције
Ево ко је најзгоднији знак у Зодијаку

Хороскопски знак одеђује и наш физички изглед, па тако Стрелци важе за најзгодније припаднике Зодијака.

Овнови су спортске грађе, имају мишиће и поред вишка килограма. Дјелују снажно и имају изражене црте лица. Неријетко имају тамнији тен и равну, густу и понекад црвену косу. Њихов изглед је у складу са снажном и енергичном личношћу карактеристичном за овај знак. Нису склони гојењу, а најчешће се облаче спортски и једноставно.

На пријатном и симетричном лицу Бикова истичу се капци, округласти нос, пуније усне и блистав тен. Припадници овог знака обично имају складну фигуру и пропорционално тијело, те се килажа равномјерно распореди када се угоје. Дјелују врло пријатно на око, истовремено снажно и крхко. Воле да се облаче елегантно.
 

Близанци су увијек спремни за акцију. Изражајног лица неријетко дјелују млађе него што јесу, а очи су им врло упадљиве. Имају доста дугачке руке и ноге, обично су витки и високи, па дјелују јако грациозно и елегантно. Припадници овог знака немају толико истакнуте мишиће ни струк. Воле да носе различите стилове.
 

Ракови обично имају округло лице и истакнуте јагодице, али их краси и упечатљив нос – он не мора да буде велик, али је специфичног облика. Брада им је округла, а коса тамна и помало ријетка. Иако у младости умију да буду витки, већина ракова се знатно угоји послије тридесете. Врат им је обично краћи и најчешће имају осетљиву кожу. Изгледом остављају утисак њежне и суптилне особе.

По гриви су чувени Лавови, њихова густа и сјајна коса је прави заштитни знак. Осим тога, лавове красе и широко чело и широка вилица, као и лијепо обликован нос. Обично су јаке мускулатуре. Воле да се облаче модерно и да се дотјерују.

Дјевице, било мушкарци или жене, поприлично су витки, а вишак килограма им се обично накупља у рукама и стомаку. Складне су грађе и црта лица, због чега се сврставају у лијепе знакове. Имају наглашене јагодице и обрве. Воле да носе одјећу неутралних боја и да се облаче елегантно.

Ваге имају јако пријатно лице, овалног облика. Често су више од просјека, а као појава дјелују јако софистицирано. Обично имају врло упечатљиву боју очију. Доњи дио тијела им је неријетко јачи од горњег, те су им грудни кош и струк ужи од остатка тијела. Ваге обожавају да се дотјерују и да негују свој изглед.

Чак и када су мршаве, Шкорпије су прилично јаке тјелесне конституције. Имају нешто шира рамена, упечатљиво лице са сензуалним уснама и продорним очима, али и неправилним носом. Припадници овог знака најчешће имају смеђу и густу косу. Шкорпије воле да се сређују, али не воле да изгледају нападно.
 

Стрелац је најзгоднији знак цијелог зодијака. Просјечне висине, спортске грађе, али тај природни дар може лако да поквари прекомерним уживањем у храни. Има помало дугуљасто лице, обло чело и изражене свијетле очи. Воле да се облаче спортски и једноставно.

Јарчеви дјелују неупадљиво, али се истичу по томе што су прилично кошчати. Посједују елегантан и дугачак врат, као и кошчата рамена. Најчешће су ниже и средње висине, а очи су им крупне и упадљиве. Имају увучену браду, упечатљиве зубе и леп осмех. Јарчеви воле лијепу одјећу, али не воле да се облаче вулгарно.

Водолије су обично средње висине или ниске Имају пуније лице и свјетлији тен. Када се гоје, често добијају подбрадак, а послије тридесете могу да имају проблеме са килажом. Обично имају мање шаке и стопала, али лијепе ноге. Очи су им помало воденасте, али лијепе и меке, крупне усне. Припадници овог знака не придају велики значај одјећи.

Рибе краси леп тен, мека кожа и лијепе црте лица, које је најчешће округлог или овалног облика. Имају јаку и густу косу, док су им очи најљепша црта. Горњи дио тијела им је обично тањи од доњег који је заобљен и широк.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана