5 хороскопских знакова којима 2019. доноси срећу у љубави

Агенције
5 хороскопских знакова којима 2019. доноси срећу у љубави

Ако је ваша новогодишња одлука да у 2019. коначно пронађете партнера, шансе за то може да вам повећа и ваш хороскопски знак.

На пољу љубави, звијезде ће ове године бити посебно наклоњене некима од вас. Ово је пет хороскопских знакова којима астролози предвиђају љубавну срећу у 2019:

Ован

Радознали и увијек спремни за акцију, Овнови ће ове године бити спремни да се упусте и у једну љубавну авантуру. У 2019. пратиће их срећа на љубавном пољу па би могли да пронађу и праву љубав.

Близанци

Звијезде су у 2019. посебно наклоњене Близанцима којима година доноси пуно прилика за љубав. Важно је само одабрати ону праву! Лав И особама рођеним у овом знаку 2019. година ће бити испуњена романсама и авантурама, па су им и шансе за праву љубав пуно веће.

Стрелац

Стрелчевима ће комплименти прштати са свих страна што ће повољно утицати на њихово самопоуздање, а моћи ће да изаберу да ли желе да скачу с једне авантуре на другу или се коначно скрасити с једном особом.

Водолија

Добра љубавна година чека и слободне, али и заузете Водолије. Повећан сексуалан нагон у 2019. нешто је што ће сигурно развеселити Водолије који су у вези (и њихове партнере), али и натјерати оне који су сами да се активно баце у потрагу за партнером.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана