Популарна апликација за дописивање добила нове функције

Агенције
Популарна апликација за дописивање добила нове функције

Једна од, уз WhatsApp и Viber, најпопуларнијих апликација за дописивање путем мобилних уређаја добила је, на самом крају 2017. године, нову верзију, која корисницима нуди нове могућности.

Екипа задужена за развој Телеграма пустила је у оптицај нову верзију под ознаком 4.7. која, уз редовне исправке багова, доноси и нове опције.

Корисници апликације на iOS платформи од сада имају подршку за теме и брзе одговоре. На располагању су им укупно четири различите теме (за дан и ноћ) од којих неке допуштају и даље прилагођавање, пише Bug.

Брзи одговори су заједничка новина за обе платформе (iOS и Андроид). До исте се долази тако што се пристигла порука "повуче" у лијеву страну.

Андроид корисници од сада имају и могућност употребе више корисничких налога. У Телеграм за Андроид могуће је додати највише три различита налога (сваки са својим телефонским бројем).

Независно од тога који налог је главни информације о пристиглим порукама ће у реалном времену пристизати за сва три налога. Уколико вам то, међутим, не одговара, у поставкама апликације то се може накнадно промјенити.

Надоградња на нову верзију 4.7 можете се преузети путем App Storea или Google Playa.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана