Ronaldova majka ljuta zbog afere

Agencije
Ronaldova majka ljuta zbog afere

Torino - Zvijezda Juventusa Kristijano Ronaldo prvi put je priznao da ga priče o silovanju i te kako dotiču i da mu utiču na svakodnevni život, bez obzira na to što tvrdi da nije kriv i da će to dokazati njegovi advokati.

Dok na terenu izgleda da ga optužbe Ketrin Majorge za događaj u Las Vegasu 2009. godine uopšte ne ometaju, ističe da mu nije svejedno što takve priče mora da sluša njegova porodica.

- Naravno da ova priča utiče na moj život. Imam partnerku, četvoro djece, majku u godinama, sestre, brata i porodicu sa kojom sam blizak. Sve sam objasnio mojoj partnerki. Moj sin Kristijano mlađi suviše je mlad da bi to razumio. Najgore mi je zbog majke i sestara. One su zatečene, ali su u isto vrijeme i veoma ljute. Ovo je prvi put da sam ih vidio u takvom stanju. Da ne pominjem moju reputaciju, ja sam primjer mnogima - rekao je Ronaldo za "Frans fudbal".

Njegov advokat je na sudu rekao da je Majorga izmislila priču, što ponavlja i Ronaldo.

- Zamislite šta znači kada vam neko kaže da ste silovatelj. Znam ko sam i znam šta sam uradio. Istina će izaći na vidjelo. Svi ti ljudi koji me kritikuju ili oni koji ovih dana izlažu javnosti moj život, koji ga pretvaraju u cirkus, svi oni će vidjeti - rekao je Ronaldo.

"Frans fudbal" će 3. decembra dodijeliti "Zlatnu loptu" najboljem fudbaleru svijeta, a među kandidatima je i Portugalac.

- Naravno, mislim da zaslužujem "Zlatnu loptu" ove godine. Sanjam da šesti put osvojim to vrijedno priznanje, po čemu bih pretekao Lionela Mesija. Ali ja ne kontrolišem glasanje, već samo moju igru - rekao je.

Poslije nešto lošijeg početka sezone u novoj sredini, utisak je da je uhvatio prepoznatljiv ritam i da se u potpunosti navikao na stil igre u Italiji, što se odrazilo i na efikasnost. Na posljednje četiri utakmice postigao je isto toliko golova i jedan je od najzaslužnijih što "stara dama" još ne zna za poraz ove sezone, a u takmičarskim mečevima ima 11 pobjeda i samo jedan remi.

Kralj "Instagrama"

Koliko je Kristijano Ronaldo uticajan, najbolje svjedoči podatak da je od juče zvanično kralj "Instagrama", jer ima 144,4 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži. Do sada je na čelu ove liste bila pjevačica i glumica Selena Gomez. Prvi post nakon što se popeo na vrh objavio je iz teretane.

U top deset po popularnosti na ovoj mreži je i Nejmar sa 104 miliona pratilaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana