Роналдо из пенала у 97. минуту оставио Јувентус у сузама!

B92
Роналдо из пенала у 97. минуту оставио Јувентус у сузама!

Мадридски Реал елиминисао је Јувентус после невероватног реванша четвртине финала Лиге шампиона, иако је имао огромних 3:0 из Торина.

'Стара дама' је херојском партијом, тактички готово савршеном, неутралисала заостатак са домаћег терена послије часа игре, али је онда Кристијано Роналдо реализовао пенал у седмом минуту надокнаде за велико славље 'Крајевића' – 3:1 (2:0).

Играли су се посљедњи секунди судијске надокнаде у трајању од три минута, када је Роналдо спустио лопту на петерац до усамљеног Лукаса Васкеса, кога с леђа руши Мехди Бенатија.

Енглески арбитар Мајкл Оливер, послије неколико секунди оклијевања, ипак показује на бијелу тачку, а исте секунде крећу жучни протести гостију. У општем метежу око главног судије Ђанлуиђи Буфон је одгурнуо Оливера, док му је говорио вјероватно 'све и свашта', који му показује директан црвени картон.

Протести су потрајали још три минута, на гол је стао Војчех Шченсни, али је најбољи играч свијета закуцао лопту у саме рашље за свој већ 15. погодак у сезони Лиге шампиона.

У уторак су се у полуфинале пласирали Ливерпул, односно Рома.

Жријеб парова полуфинала заказан је за петак у Ниону, тачно у подне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана