Lopetegi dobio otkaz, Real ima novog trenera

Glas Srpske
Lopetegi dobio otkaz, Real ima novog trenera

Santijago Solari, novi je trener Real Madrida, objavio je klub na svojim službenim stranicama i društvenim mrežama.

Nakon katastrofalnog poraza od Barselone na Kamp Nou od 5:1, bilo je jasno kako Hulen Lopetegi neće dugo ostati na klupi Reala. Ipak, nasljednik neće biti Antonio Konte, kao što su svi očekivali danas, nego je riječ o treneru B ekipe kluba.

Konte posao nije dobio zbog loših odnosa s igračima Čelsija, a svi već znaju kako je velika želja kluba dovođenje Eden Azara, najboljeg igrača "plavaca" koji ima jako loš odnos s italijanskim stručnjakom.

Solari je 42-godišnji Argentinac koji je imao bogatu igračku karijeru, a još se snalazi u trenerskim vodama. Od prošle sezone vodi B ekipu Reala, a prije toga je bio trener mlađih kategorija kluba. Kao igrač, za Real je upisao 208 nastupa, postigavši 22 pogotka, a tome je dodao i 14 asistencija. Još je u karijeri od većih klubova igrao za Inter i Atletiko Madrid.

Iako klub nije službeno objavio do kada će mu trajati ugovor, Marca napominje kako Real neće imenovati stalno rješenje do kraja sezone kada će u miru moći razmotriti sve opcije, prenio je index.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana