Ibrahimović: Novak je tamo gdje pripada, na vrhu svijeta

Ibrahimović: Novak je tamo gdje pripada, na vrhu svijeta 13.11.2018 01:09 | Agencije

Zlatan Ibrahimović, švedski fudbaler, izjavio je da mu je drago zbog povratka Novaka Đokovića u sam vrh teniskog svijeta.

Ibrahimović, koji je minulu sezonu proveo u MLS ligi, pričao je o svom prijateljstvu sa Đokovićem.

Zlatan je istakao da mu je drago što je novam tamo gde zaslužuje, na prvom mjestu ATP rang liste.

“Dobri smo prijatelji i ostali smo u kontaktu. Pratimo jedno drugog kroz uspjehe koje ostvarujemo. Veoma sam srećan zbog njega jer ponovo pobjeđuje poslije povrede. On je sada tamo gdje i pripada – na vrhu svijeta. On ponovo pobjeđuje i osvaja trofeje, kako bi i trebalo da bude”, rekao je Ibrahimović.

Đoković je u posjeti Ibrahimoviću upzonao i fudbalerovu djecu koja su bila oduševljena da ga vide, a sam Ibra je istakao da je Srbin veoma pozitivan i da je isti u javnosti, kao i privatno.

“Više volim da imam kontakt sa loptom nogama, ne volim mnogo da koristim ruke. On (Novak) je upoznao moju djecu i bili su veoma uzbeđeni zbog toga. Oni se ne bave tenisom već fudbalom i borilačkim vještinama. Bili su baš srećni da ga upoznaju, on je baš dobar momak. Isti je na televiziji i uživo. Postoje sportisti koji nisu isti na TV-u i u pravom životu, ali Novak jeste. Ima dobar smisao za humor i pozitivan stav, lako je družiti se s njim”, izjavio je Ibrakadabra.

Šveđanin je dao svoje mišljenje o tome ko će osvojiti Završni masters u Londonu.

“Nadam se da će Đoković to biti. Imao je dobru sezonu. Ovo je posljednji turnir prije sljedeće sezone i nadam se da će ga osvojiti”, dodao je Ibrahimović u razgovoru sa švedskim novinarom Slađanom Osmanagićem.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica