Вук Радивојевић зна узроке пораза Игокее од Зрињског: Одиграли смо без енергије

Милан Зубовић
Вук Радивојевић зна узроке пораза Игокее од Зрињског: Одиграли смо без енергије

Мостар - Кошаркаши Игкоее нису успјели да направе брејк против Зрињског који сада води са 2:1 у финалној серији плеј-офа Лиге БиХ па ће на идућем мечу у Лакташима имати прилику да дође до прве шампионске титуле.

Александровчани су поражени са 65:71, а лоше одиграна прва четвртина коштала их је неуспјеха. Након уводних десет минута изабраници тренера Жарка Милаковића губили су са 16 поена разлике и при том су постигли само осам поена да би се пробудили у трећем периоду и на крилима Доминика Артиса стигли до минус три. Снаге за потпуни преокрет нису имали и у самој завршници домаћи су имали више концентрације да сачувају предност. Игокеа ће у сриједу бранити домаћи терен и покушати доћи до мајсторице.

- Без енергије смо започели сусрет и ништа од договореног прије утакмице нисмо испоштовали те смо били веома лоши. Имали смо доста исхитрених шутева и желели смо да што пре решимо меч, али се догодило оно супротно на шта смо упозоравали да се не сме десити. Домаћи играчи су се растрчали и поенима из контранапада кажњавали су сваки наш промашај. Веома рано су повели са 16 поена разлике које смо морали да јуримо и доста смо се потрошили. Били смо надомак преокрета, али нисмо успели да преломимо у нашу корист и поведемо са 2:1 - изјавио је капитен Игокее Вук Радивојевић.

Наредни меч је у Лакташима, а Зрињском су до сада припала четири од пет сусрета ове сезоне.

- Сада ћемо поново играти на нашем терену и што пре морамо да вратимо енергију у екипу и у нашу игру. Квалитетнији смо од Мостараца мада то морамо потврдити на терену и сконцентрисани смо на идући меч у којем немамо права на поправни - казао је Радивојевић.

Најрасположенији за игру код Игокее био је Доминик Артис који је са 26 поена уједно био и једини двоцифрени појединац гостију. Утакмицу у Мостару посматрао је члан НБА екипе Индијана Пејсерс Бојан Богдановић који је иначе рођен у овом граду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана