U Istočnom Sarajevu slave se sve pobjede srpskih reprezentativaca

Srna
U Istočnom Sarajevu slave se sve pobjede srpskih reprezentativaca

Istočno Sarajevo - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković posjetio je danas u Sportsko-poslovnom centru /SPC/ na Palama mušku odbojkašku reprezentaciju Srbije i istakao da je narod ovog kraja posebno vezan za Srbiju, te da slavi sve pobjede srpskih reprezentativaca.

“Želim da vas upoznam sa činjenicom da boravite na Palama, ali i u gradu Istočno Sarajevo, koji je sastavljen od šest gradskih opština. Drago nam je da ste ponovo ovdje i to mnogo znači svima nama - i građanima i predstavnicima institucija”, rekao je Vuković.


Vuković je istakao da pripreme srpskih odbojkaša i odbojkašica na Palama potvrđuju da se projekat izgradnje sportske dvorane na Palama pokazao opravdanim, iako su neki ranije tvrdili drugačije, saopšteno je iz Službe za odnose s javnošću gradonačelnika Istočnog Sarajeva.

“Posebnu zahvalnost dugujem onima koji su vas ugostili, naročito direktoru SPC žPekiž Marku Sikimi, koji vam je ustupio dvoranu na cjelodnevno korištenje, vlasniku hotela žDžet setž i svima onima koji sve čine da vaš boravak na Palama bude što ugodniji”, rekao je Vuković.

U saopštenju se navodi da su srpski reprezentativci izrazili zahvalnost gradonačelniku Istočnog Sarajeva i direktoru SPC “Peki” koji im je ustupio dvoranu na cjelodnevno korištenje tokom njihovog boravka na Palama.

Oni su istakli da su prezadovoljni uslovima koje imaju na Palama - prvenstveno sportskom dvoranom koja je na vrhunskom nivou, svim neophodnim sadržajima, kao i tradicionalnim gostoprimstvom ovdašnjeg stanovništva.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije, izabranici Nikole Grbića, na Palama će boraviti do 29. avgusta, gdje se spremaju za Svjetsko prvenstvo, koje će biti održano u Bugarskoj i Italiji od 9. do 30. septembra.

Odbojkaši Srbije igraće u Bariju u grupi “C” sa SAD, Rusijom, Australijom, Kamerunom i Tunisom, a prvoplasirane četiri reprezentacije nastaviće drugu fazu takmičenja.

Odbojkaška reprezentacija Srbije drugi put boravi na pripremama na Palama.

Nakon što je prošle godine muška odbojkaška reprezentacija Srbije uspješno obavila pripreme za Prvenstvo Evrope i ponijela sjajne utiske sa Pala, saradnja sa Odbojkaškim savezom Srbije nastavljena je i ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana