Тренер Добојлија Данко Панић: Слога је морала да буде још боља

Синиша Котараш
Тренер Добојлија Данко Панић: Слога је морала да буде још боља

Добој - Рукометаши Слоге управо завршено првенство БиХ окончали су на осмом мјесту са 32 освојена бода што, према ријечима шефа стручног штаба, Данка Панића, није резултат који би се могао сматрати успјешним.

Према његовим ријечима, иако са једном од најмлађих екипа у лиги, Слога је на крају морала да буде ближа врху табеле.

- Могло је боље и реално смо требали бити боље пласирани. Међутим, изгубили смо на свом терену неке бодове које нисмо смјели, што нас је на крају коштало боље позиције - тврди Панић.

Добојлије су у сезону ушле са врло подмлађеним тимом, па је и недостатак искуства био један од разлога нешто лошијих резултата.

- Имали смо јесенас једну од најмлађих екипа у лиги и са те стране не могу баш претјерано да замјерим момцима. Али, и поред очигледног неискуства, мислим да би имали боље резултате само да су мало више слушали. За њих је ово велика школа, а морао бих да истакнем Бојана Тулендића, наше десно крило, код кога је примјетан константан напредак током цијелог првенства. Са друге стране, посебна похвала иде на рачун најстаријег првотимца Милана Павлова, који је био моторна снага екипе. Генерално, потенцијал постоји, али је пред њима велики рад - истакао је стратег Добојлија.

Када је у питању наредна сезона, Панић је најавио одређене промјене и амбиције да се направи искорак према врху табеле.

  • Нисмо још све дефинисали, а оно што је сада сигурно, јесте да ће бити одређених играчких промјена. О именима нећу сада, а све ће бити много јасније након клупске скупштине која би требало да се одржи у скорије вријеме. Наравно, сви ми желимо борбу за врх, једнога дана и за титулу, али је веома тешко сада рећи када ће се то догодити - закључио је Панић.

Извиђач заслужено први

Тренер Слоге истакао је како су рукометаши Извиђача заслужено освојили титулу шампиона БиХ.

- Када се све сабере, мислим да је њихова титула заслужена. Такође, ни првенство није одавно било овако неизвјесно и то је добро. Вогошћа је прокоцкала своју шансу, док су “скаути” били најконстантнији - каже Панић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана