Trener Borca odbio ponudu tuzlanske Slobode

Siniša Kotaraš
Trener Borca odbio ponudu tuzlanske Slobode

Banjaluka - Iako je dan uoči polaska za Tjentište, gdje će sa fudbalerima Borca odraditi osmodnevne pripreme, dobio primamljivu ponudu tuzlanske Slobode, strateg Banjalučana Darko Vojvodić izjavio je da trenutno za njega postoji samo tim sa Gradskog stadiona.

- Hvala čelnicima Slobode što su me se sjetili i imaju povjerenje da bih ja mogao da budem rješenje, ali sam ja dao riječ da ću da završim ono što sam započeo. Bilo bi veoma neozbiljno od mene da odem sada kada sam se nešto dogovorio. Uostalom, iako mi je Sloboda na srcu, moja riječ vrijedi i ja je ne kršim - kategoričan je Darko Vojvodić.

Inače, Banjalučani se od petka nalaze na pripremama na Tjentištu, gdje će provesti osam dana i za to vrijeme odigrati tri kontrolne utakmice.

- Trenutno je tu 25 igrača, a u nedjelju će nam se priključiti Saša Kajkut, koji je trenutno na terapijama, te posljednje pojačanje Delimir Bajić, koji trenutno sređuje dokumente za registraciju. Najviše pažnje posvetićemo radu na fizičkoj pripremi jer je to osnovni preduslov za sve ostalo. Uz to, pomalo ćemo uigravati linije tima, a već sada se naziru konture početne postave - kaže Vojvodić.

Stručni štab Borca planirao je odigravanje tri kontrolna meča, a rivali se već znaju.

- Dogovorili smo dva susreta sa Sutjeskom, jedan na Tjentištu, a drugi u Foči, te utakmicu u Goraždu sa istoimenim članom Prve lige FBiH. Priliku će dobiti svi kandidati za prvi tim i ta tri susreta će biti sasvim dovoljna da vidim koliko na koga mogu da računam - pojasnio je Vojvodić.

Prema njegovim riječima, i dosadašnji dio rada koji je obavljen na Gradskom stadionu u Banjaluci bio je na izuzetno zavidnom nivou, a igrači su, baš kao što je i zahtijevao od njih, dali svoj maksimum.

Igrački kadar

Na Tjentištu će se pripremati 23 fudbalera i četiri golmana, i to: Marko Savatović, Goran Vukliš, Nemanja Trkulja i Luka Damjanović (golmani), te igrači Siniša Dujaković, Danijel Majkić, Bojan Batar, Aleksandar Radulović, Miloš Žeravica, Miloš Čudić, Đorđe Ćosić, Nikola Mazić, Demir Jakupović, Stefan Dujaković, Vladimir Arsić, Nikola Turanjanin, Milan Šikanjić, Petar Ilić, Marko Kujundžić, Nikola Mojović, Igor Aničić, Saša Kajkut, Vladan Danilović, Stefan Trivan, Bojan Burazor, Ljubiša Reljić i Delimir Bajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana