Trener Borca Darko Vojvodić: Od Antalije će vidjeti samo teren i teretanu

DARKO PAŠAGIĆ
Trener Borca Darko Vojvodić: Od Antalije će vidjeti samo teren i teretanu

BANjALUKA - Svi koji smatraju da će moći da dođu do dresa Borca, a da ga prije toga dobro ne natope znojem, grdno se varaju.

A svima koji misle da 28. januara u Antaliju idemo na odmor obećavam da neće vidjeti ništa osim terena, teretane i hotelske sobe.

Ovako se igračima Borca pred početak priprema obratio šef stručnog štaba Borca Darko Vojvodić. Tako im je već na startu dao do znanja da će biti daleko manje tolerantan nego u prvom dijelu sezone, a sve s ciljem da trud krunišu titulom i povratkom u Premijer ligu.

- Jesenas sam neke morao ponekad da istrpim jer nisam imao dovoljan broj igrača. Sada će biti sasvim drugačija priča i ne mislim da tolerišem ni najmanju grešku, kao ni bilo kakvu nedisciplinu ili nerad. Ukoliko uspijemo da dovedemo sva pojačanja koja smo planirali, već sada ćemo imati praktično ekipu koja će naredne sezone igrati u Premijer ligi jer ne sumnjam da ćemo osvojiti prvo mjesto u šampionatu Srpske. Zato već sada morate dobro da razmislite da li ste ili niste za Borac - naglasio je Vojvodić.

Prisutne igrače pozdravili su i direktor Dejan Lukendić, sportski direktor Marko Maksimović te član Upravnog odbora Dragan Batar.

- U nastavku sezone imamo dva cilja, da budemo šampioni i da što dalje doguramo u Kupu BiH. Ipak, prioritet je povratak u Premijer ligu i sve je podređeno tom cilju. Sa naše strane preduzeli smo sve da to uradimo, a na vama je da se na terenu pokažete u najboljem svjetlu - rekao je Lukendić.

Redove Borca još prije Nove godine pojačali su Nebojša Runić i Dejan Zarić, sve je dogovoreno sa Kenanom Topolovićem i Almedinom Ziljkićem, čeka se da čiste papire iz albanskog Ljufertarija dobije Nemanja Janičić, ali Vojvodić je naglasio da to nije kraj pojačanjima.

- Od prvog dana ne krijemo da je naša želja povratak Stojana Vranješa i on će se sigurno vratiti u klub u kojem je ponikao, u inat dušmanima. Da li će to biti ove zime, na ljeto ili za godinu, najmanje je bitno, ali on će uskoro ponovo biti u crveno-plavom dresu. Uz njega očekujem dolazak još nekoliko iskusnih igrača. U Tursku ćemo voditi 23 igrača i tri golmana, a svi koji se ne nađu na spisku putnika neće biti u kombinaciji za proljećne bitke - dodao je Vojvodić.

Maksimović je naglasio da još nije poznato da li će član Borca postati Kvinsli Boateng s obzirom na to da je Olimpija promijenila trenera, pa ostaje da se vidi da li će novi strateg računati na njega.

 

Igrački kadar

Na prozivci nije bilo Miloša Žeravice, sa kojim još nije dogovoren nastavak saradnje, a na probi su bila dvojica nekadašnjih igrača Voždovca, Aleksandar Mirković i Aleksandar Pajčin. Osim njih, tu su bili još Marko Savatović, Nemanja Trkulja, Luka Damjanović, Siniša Dujaković, Bojan Batar, Aleksandar Radulović, Miloš Čudić, Đorđe Ćosić, Nikola Mazić, Demir Jakupović, Stefan Dujaković, Vladimir Arsić, Nikola Turanjanin, Milan Šikanjić, Marko Kujundžić, Nikola Mojović, Igor Aničić, Saša Kajkut, Vladan Danilović, Stefan Trivan, Delimir Bajić, Bojan Burazor, Armin Mahović, Vaso Vuković, Aleksandar Popović, Andrej Bosnić, Danijel Šunić, Nikola Gašić, Abeso, Vuk Vujmilović, Nebojša Runić i Dejan Zarić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana