Стефан Дујаковић се враћа у бањалучки Борац: Не долазим да будем статиста

Дарко Пашагић
Стефан Дујаковић се враћа у бањалучки Борац: Не долазим да будем статиста

Бањалука - У другом дијелу сезоне дрес бањалучког Борца носиће и Стефан Дујаковић, који ће се тако послије двије и по сезоне вратити на Градски стадион.

За то вријеме овај 26-годишњак носио је дрес Слободе из Мркоњић Града, бањалучког БСК-а и Јединства из Жеравице.

- Са њим смо постигли усмени договор па ће Дујаковић као и Махир Карић, Адмир Маховић те Данијел Мајкић сутра бити представљени као нова појачања Борца - нагласио је вршилац дужности шефа стручног штаба Бањалучана Игор Јанковић.

Дујаковић не крије одушевљење што се враћа на Градски стадион.

- Вјерујем да могу помоћи екипи да се оствари зацртани циљ, а то пласман у Лигу за првака. Нисам дошао да будем статиста, већ да појачам екипу. Уз добро одрађене припреме сигурно могу конкурисати за мјесто у стартној постави. Драго ми је што се на Градски стадион враћају Борчева дјеца и сматрам да је то исправна политика садашње Управе клуба  - изјавио је Дујаковић,  који је уз наведене клубове играо још и пола сезоне за ГОШК из Габеле.

Све је извјесније да ће Јанковић и у наставку сезоне сједјети на клупи "црвено-плавих".

- Иде се у том правцу, а све би то требало да буде озваничен о одмах послије новогодишњих празника. Разговарао сам са челницима клуба и највјероватније ће у и наставку сезоне бити шеф стручног штаба, али ће бити избрисано оно вршилац дужности - наставио је Јанковић.

Поменута четворица играча не би требало да буду једина појачања Борца у овом зимском прелазном року.

- Још преговарамо са нашим некадашњим играчем Перицом Иветићем и вјерујем да смо на добром путу да се договоримо. У току су разговори са једним младим нападачем из иностранства и уколико постигнемо договор биће сигурно велико појачање. Његово име још не желимо да откривамо, али све ће бити познато у наредних неколико дана - додао је Јанковић.

Припреме

Већ је познато да ће припреме бањалучког Борца почети 10. јануара 2018. године.

- Послије љекарских прегледа и уводног дијела рада 22. јануара селимо у словеначки Копар, гдје ће боравити до 3. фебруара и за то вријеме одиграћемо три или четири утакмице. Седам дана касније, односно 10. фебруара заказана је генерална провјера, а ривал ће нам бити прволигаш ФБиХ Металеге из Јајца - рекао је Јанковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана