Слишковић осуо паљбу по судијама и савезу

Глас Српске
Слишковић осуо паљбу по судијама и савезу

Мостар - По окончању невјероватног дербија између Зрињског и Жељезничара (3:3) стратег Мостараца Блаж Слишковић осуо је паљбу по судијама и ФС.

Био је огорчен дешавањима на терену, поготово чињеницом да је акција код другог гола Жељезничара започета из офсајда и да пенал који је претходио трећем голу гостију није постојао.

- Код мојих играча је прорадио инат захваљујући неким одлукама "свемираца". Успоредићемо овај пенал у односу на прекршај на Немањи Билбији против ГОШК-а. Не може теби као главном судију помоћник доносити одлуку. И један и други треба да одговарају за ово што су направили. Није то "Жељи" донијело бодове, хвала Богу да није. Да је остало 0:2, тако би и остало вјероватно до краја, али код 0:3 прорадио је и инат. Заслужили смо неријешено због воље, жеље и труда. Прозивам савез и судијску организацију, јер они не желе напредак. Кад будем ишао на "Грбавицу" и да имам 50-50 суђење, које и они очекују овдје, онда ћу фудбал сматрати квалитетним. Нека ме суспендују 100 година. За њих сам Бог и по имену и по оном што доприносим фудбалу - рекао је Слишковић.

Гости су до 89. минута имали предност од 3:0, али је Зрињски изједначио и финиш првенства учинио занимљивијим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана