Ronaldo: Peres me nije želio, gledao me samo kao poslovnog partnera

Agencije
Ronaldo: Peres me nije želio, gledao me samo kao poslovnog partnera

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo prvi put je javno govorio o napuštanju Real Madrida u letnjem prelaznom roku.

Ronaldo je poslije devet veoma uspešnih godina otišao iz Reala i prešao u Juuventus, a ističe da je predsjednik Florentino Peres bio jedan od glavnih razloga.

"Florentino Peres me je uvijek gledao samo kao poslovnog partnera, sve što mi je govorio nije bilo iz srca", rekao je Ronaldo i nastavio:

"Osjećao sam da me u klubu, a posebno predsjednik, nisu gledali kao na početku. Predsjednik me je gledao kao da mu više nisam potreban", rekao je Portugalac i dodao da mu je ta "promjena stava" probudila razmišljanje da napusti Madrid.

Portugalac će zauvijek biti zahvalan jednom od najvećih klubova na svijetu.

"Ostvario sam neke dobre stvari u Madridu, imao neke nevjerovatne momente koje ću uvijek pamtiti, sa kolegama koji su mi veoma vrijedni. Pamtim i navijači, ali mislim da je poslije devet godina tamo, bilo vrijeme da promjenim klub i nastavim dalje".

Njegov transfer u Torino poklopio se sa odlaskom Zinedina Zidana koji je dao ostavku na mjesto trenera poslije tri uzastopne titule u Ligi šampiona.

"Odlazak Zidana nije igrao ulogu u mojoj odluci, ali je poslije toga potvrđena. U Juventus nisam otišao zbog novca već zato što su me stvarno željeli".

Za kraj intervjua za magazine "Frans fudbal" osvrnuo se i na svoje šanse da ponovo dobije Zlatnu loptu.

"Nisam opsjednut Zlatnom loptom, ali pošto sam jedan od najboljih u istoriji, mislim da sam je zaslužio", zaključio je Ronaldo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana