Премијер лига БиХ: Српски трио три од три

РТРС
Премијер лига БиХ: Српски трио три од три

Радник је као гост савладао ГОШК (1:2), док је Звијезда 09 била убједљива против Челика (4:0), а Крупа је забиљежила минимлан тријумф против Тузле сити (1:0) у мечевима 27. кола Премијер лиге БиХ.

Српски клубови у бх елити имали су и те како успјешну радну сриједу, гдје се играло ванредно 28. коло Премијер лиге БиХ.

Радник је као гост савладао Гошк у Габели (1:2) и тако се још више приближио мјестима која воде на међународну сцену. Голове за тим из Бијељине постигли су Максимовић у 44. минуту из казненог ударца, те Хаџић у 82. минуту. Радник је тренутно на петој позицији са 39 бодова, исто колико има и четверопласирани Жељезничар.

Звијезда 09 је прегазила Челик у Угљевику са високих 4:0. Голове за тим из Етна села Станишићи постигли су Хусејинбашић (2), Предраговић и Говедарица. Са ова три бода премијерлигаш из Семберије дошао је на корак до лука спаса, тренутно заузимају позицију девет са 31 бодом на свом конту.

Крупа је коначно препустила фењер, али и даље има позицију која води у нижи ранг такмичења. Састав из Крупе на Врбасу славио је у судару са Тузла сити (1:0) поготком Бабића у 73. минуту. Изабраници тренера Слободана Старчевића тренутно су 11. са 24 бода, и у наредних пет кола покушаће дохватити позицију која гарантује опстанак.

У преосталим мечевима Зрињски је био бољи од Слободе (1:0), док је Сарајево славило у судару са Младости (2:0). Посљедњи меч кола играју вечерас Жељезничар и Широки Бријег.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана