Мегдан 3 у Новом Саду: Марјановић против Руса, Пантић за појас

srpskacafe.com
Мегдан 3 у Новом Саду: Марјановић против Руса, Пантић за појас

Денис Марјановић, члан Клуба борилачких спортова Хектор, бориће се против Руса Александра Шулака у дуелу Србија – Русија, који ће се у Новом Саду одржати 26. априла.

На истој манифестацији члан овог клуба Чедо Пантић бориће се за појас организације „Мегдан" против Новака Радуловића.

Денис Марјановић истиче да му је част што ће бранити боје Србије против Русије, а нада се добром мечу против Александра Шулака у категорији до 84 кг.

– Радићу за Србију против Русије, а противник ће ми бити Александар Шулак, репрезентаивац Русије, шампион ове земље, и типични представник совјетског кик-бокса. Сасвим сигурно ме очекује добар меч.  Ја сам власник шампионског појаса „Мегдана", али напомињем да овај меч неће бити меч за одбрану појаса него за престиж. Надам се да ћемо до краја године организовати и дуел за одбрану појаса, можда чак и у Бањалуци. Ја могу рећи да сам спреман, једва чекам да меч почне – рекао је Марјановић.

Чедо Пантић ће се за појас побједника „Мегдана" у конкуренцији до 71 кг борити против Новака Радуловића из Србије. Пантић је у претходном мечу у Сарајеву против Радуловића поражен прекидом јер је зарадио повреду али сада најављује освету.

– Мој противник је добар борац. На нашем прошлом мечу у Сарајеву је побиједио прекидом јер сам задобио посјекотину. Спреман сам и све оне који не вјерују у мене и који се кладе против мене мораћу разочарати јер 27. априла у Бањалуку стижем са појасом – обећао је Пантић.

Тренер Далибор Петковић истиче да су и Марјановић и Пантић изузетно спремни.

– С обзиром да се ради о престижној ревији, у посљедња два мјесеца смо имали преко 200 рунди спаринга, имали смо пријатеље из Србије који су били прави спаринг партнери, тренирали са нама и сигуран сам да ће наши боксери остварити побједе – рекао је Петковић.

Станковић: "Мегдан" расте

Предједник Кик бокс клуба Хектор Предраг Станковић објаснио је да је „Мегдан" организација са великом перспективом.

– Мегдан је изузетно респектабилна организација са великим бројем чланова, и изузетно квалитетним мечевима које су организовали. Ми смо поносни што имамо прилику да учествујемо и њиховим догађајима и надам се да ћемо сљедећу ревију организовати у Бањалуци јер смо у преговорима за тако нешто – рекао је Станковић.

На меч у Новом Саду путоваће више од 500 навијача из Републике Српске који ће путовати организаовано из Лакташа, Бањалуке, Модриче, Милића, Бијељине, Власенице и Зворника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана