Лазар Марјановићm играч Крупе: Поразе тешко гледати са стране

Дарко Пашагић
Лазар Марјановићm играч Крупе: Поразе тешко гледати са стране

Бањалука - Меч против Слободе означио је и повратак на терен деснокрилног нападача Лазара Марјановића, који је због повреде паузирао од 26. августа, када је у мечу седмог кола против Жељезничара замијењен.

За разлику од сусрета у Сарајеву у којем је тада премијерлигаша из кањона Тијесно освојио вриједан бод на “Грбавици” суботњи повратак није био успјешан за екипу, која је поражена од Тузлака на свом терену и остала прикована за дно табеле.

- Нажалост после тог дуела са “Жељом” све је кренуло низбрдо. Успели смо од тада до данас да освојимо само два бода, а до тада смо их сакупили десет. Тешко је рећи шта је разлог томе, али је сигурно да су одлазак Елвира Кољића, те повреде Николе Дујаковића и мене, који смо до тада по оценама многих играли запажену улогу на терену кумовале томе - рекао је рођени Нишлија, који је у Крупи од љета 2017. године.

И када се чинило да да ће повреда зарађена у дуелу против Жељезничара бити брзо санирана све се искомпликовало.

- Веровао сам са ће дисторзија зглоба брзо да буде прошлост, али се на то надовезало и натегнуће тетиве и још неке ситнице и ето непланиране паузе од два и по месеца. Искрен да будем за ово време најтеже ми је било када изгубимо утакмицу, а нисам на терену, јер увек сматрам да би са мном можда било другачије - нагласио је Марјановић.

До краја јесени остала су још три кола, а распоред по Крупу више него паклен. Прво гостују Габели код ГОШК-а, па онда дочекују Жељезничар, а онда путују на ноге Зрињском у Мостар.

- За нас је ова прва утакмица најважнија, јер играмо са ривалом који је само степеницу испред нас. Без обзира на тренутно стање на табели, екипа није изгубила самопоуздање и верујем да можемо направити добар посао у Габели. Убеђен сам да смо далеко квалитетнији од ГОШК-а и то ћемо показати у недељу. А, тек онда ћемо почети размишљати од Сарајлијама и Мостарцима, који ове сезоне и нису такав баук као што су били претходних. Многе екипе су показале да се против њих може играти, па зашто не бисмо и ми. А, онда током зимске паузе морамо сви заједно да видимо где се грешило и сигуран сам да нећемо испасти - додао је Марјановић.

Учинак

У првих седам кола првенства, односно до повреде Лазар Марјановић је на терену провео 473 минута. За то вријеме је постигао два гола и уписао једну асистенцију. Са 27 минута, колико је играо против Слободе заокружио је досадашњи учинак на 500 минута.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана