Karanovac rešeta mreže bez milosti

S. K.
Karanovac rešeta mreže bez milosti

Banjaluka - Debitant u Drugoj ligi Republike Srpske, grupa zapad, ekipa Karanovca sjajno je startovala u novoj sezoni i poslije tri odigrane utakmice nalazi se na prvom mjestu sa maksimalnim brojem osvojenih bodova.

Ono što uspjehu Karanovca daje dodatnu težinu jeste činjenica da su izabranici Ranka Stanarevića dva trijumfa ostvarili na gostovanjima, savladavši Jedinstvo u Žeravici sa 2:1, te Ljubić u Prnjavoru sa 2:0, dok je kod kuće pobijeđena trnska Sloga sa 3:0.

- Naravno da smo ponosni na ove rezultate, ali to i nije neko čudo. Imamo zaista dobru ekipu, koja je već dugo na okupu i koju smo ovog ljeta još i pojačali. Došlo nam je nekoliko mladih fudbalera koji su se odlično uklopili i rezultati nisu mogli da izostanu - objasnio je Stanarević, uz napomenu da su sva tri meča prelomili u svoju korist mnogo boljom igrom u drugom poluvremenu, što je samo dokaz koliko su kvalitetno odrađene ljetne pripreme.

Interesantno je da je ovo Karanovcu bio 24. meč u nizu bez poraza, pa se već sada počelo pričati da su jedan od glavnih kandidata za plasman u Prvu ligu Republike Srpske.

- Nismo u oblacima, a nismo ni opterećeni da moramo ostvariti plasman u viši rang, ali svakako da želimo nastaviti sa dobrim rezultatima. Ipak, ukoliko bi nam se pružila prilika da napadnemo Prvu ligu, konačnu odluku o tome će donijeti uprava kluba - zaključio je Stanarević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana