Карановац решета мреже без милости

С. К.
Карановац решета мреже без милости

Бањалука - Дебитант у Другој лиги Републике Српске, група запад, екипа Карановца сјајно је стартовала у новој сезони и послије три одигране утакмице налази се на првом мјесту са максималним бројем освојених бодова.

Оно што успјеху Карановца даје додатну тежину јесте чињеница да су изабраници Ранка Станаревића два тријумфа остварили на гостовањима, савладавши Јединство у Жеравици са 2:1, те Љубић у Прњавору са 2:0, док је код куће побијеђена трнска Слога са 3:0.

- Наравно да смо поносни на ове резултате, али то и није неко чудо. Имамо заиста добру екипу, која је већ дуго на окупу и коју смо овог љета још и појачали. Дошло нам је неколико младих фудбалера који су се одлично уклопили и резултати нису могли да изостану - објаснио је Станаревић, уз напомену да су сва три меча преломили у своју корист много бољом игром у другом полувремену, што је само доказ колико су квалитетно одрађене љетне припреме.

Интересантно је да је ово Карановцу био 24. меч у низу без пораза, па се већ сада почело причати да су један од главних кандидата за пласман у Прву лигу Републике Српске.

- Нисмо у облацима, а нисмо ни оптерећени да морамо остварити пласман у виши ранг, али свакако да желимо наставити са добрим резултатима. Ипак, уколико би нам се пружила прилика да нападнемо Прву лигу, коначну одлуку о томе ће донијети управа клуба - закључио је Станаревић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана