Капитен Крупе Александар Вукотић оптимиста: Вријеме је да падне Жељо

Дарко Пашагић
Капитен Крупе Александар Вукотић оптимиста: Вријеме је да падне Жељо

Бањалука - Фудбалере Крупе у наставку сезоне, који стартује сутра, очекују битке на три фронта, а жеља свих у клубу је да на свим буду остварени што бољи резултати.

Одличним играма у првом дијелу сезоне Бањалучани се налазе на петој позицији са великим изгледима да се пласирају у Лигу за првака, а у Купу БиХ и Купу Републике Српске су стигли до полуфинала.

- Надали смо се успешној јесени и то смо остварили, али сада треба наставити у истом ритму. Пред нама су одлучујући мечеви у којима се бије битка за пласман у Лигу за првака. Изгледно је да ћемо се пласирати у ово такмичење, јер имамо лепу бодовну предност над ривалима, али не желимо ништа препуштати случају и хоћемо да што пре завршимо посао - нагласио је капитен Крупе Александар Вукотић.

Већ сутра од 14.30 часова на прољећној премијери његов тим дочекује сарајевски Жељезничар.

- Тим са "Грбавице" и Радник су једине две екипе у елити које до сада нисмо победили. Сматрам да је сада дошло време за то. Истина, Жељезничар је један од најјачих тимова у лиги, можда и највећи кандидат за титулу, али играмо на свом терену - наставио је Вукотић.

Екипа је у зимској паузи доживјела велике промјене.

- Тешко је надокнадити одлазак Елвира Кољића, Ирфана Јашаревића, Зорана Милутиновића и Стефана Барића, али верујем да имамо адекватне алтернативе и да ћемо то показати већ сутра - нагласио је капитен Крупе.

Вукотић, ипак, истиче да је највећа шанса Крупе за освајање трофеја и излазак на међународну сцену Куп БиХ.

- Сам пласман у полуфинале је велики успех, али зашто не бисмо отишли до краја. Објективно смо у друштву Звијезде 09, тузланске Слободе из Жељезничара уз Сарајлије највећи фаворити и спортски је надати се трофеју, а самим тим и првом изласку Крупе на међународну сцену - додао је Вукотић.

Реџића и Љубеновића

Прољећну премијеру пропустиће Ајдин Реџић и Миљан Љубеновић, који су већ дуже вријеме повријеђени.

- И они су се већ полако укључили у тренажни процес, али још је рано за повратак на терен. Међутим, верујем да ће бити уз нас када буде најпотребније - истакао је капитен Крупе Александар Вукотић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана