Још неизвјесно гдје ће отићи играч Борца Владан Даниловић

Дарко Пашагић
Још неизвјесно гдје ће отићи играч Борца Владан Даниловић

Бањалука - Иако је практично већ био виђен у Словенији, 19-годишњи фудбалер Борца Владан Даниловић неће каријеру наставити у љубљанској Олимпији, а то не значи да неће отићи са Градског стадиона.

Према најновијим информацијама за услуге младог репрезентативца БиХ заинтересовано је неколико клубова, а међу њима и некадашњи шампион Европе и свијета Црвена звезда са којом је практично већ све договорено.

Ту вијест потпредсједник Борца Вицо Зељковић није хтио ни да потврди, али ни да демантује.

- Истина је да нисмо успјели да се договоримо са Олимпијом, али је остављена могућност да се на прољеће наша сарадња са Словенцима настави, односно са њеним власником, српско-америчким бизнисменом Миланом Мандарићем.  Међутим, и даље сам убијеђен да ће Даниловић отићи из Борцем, јер има још доста земаља у којима прелазни рок још није завршен, а међу њима су Србија, Хрватска, Словенија, Пољска... - нагласио је Зељковић.

По његовим ријечима било је контаката са људима из "црвено-бијелог" табора.

- Београђани, су нас, баш као још представници десетак клубова, звали због Даниловића, али по мени његов прелазак у Црвену звезду није у овом тренутку реалан. Међутим, постоји могућност да оде, али и да одмах до љета буде позајмљен назад Борцу. На тај начин би у ногама имао још петнаестак утакмица, јер би било тешко очекивати да се овог прољећа избори за значајнију минутажу на "Маракани" - наставио је Зељковић.

Он је нагласио да се од износа трансфера у висини од 250.000 евра неће одустати.

- Само уколико неко буде спреман толико да плати моћи ће да Даниловића доведе у своје редове. Наравно уз то иде и одстотак од сљедећег уговора. Једно је сигурно нећемо га продати негдје, гдје ће сједити на клупи, већ тамо гдје ће играти и још брже напредовати него до сада - додао је Зељковић.

Даниловић: Вјерујем људима из клуба

Дефанзивни везни фудбалер Борца покушава да се много не обазире на сва дешавања везана за његов одлазак са Градског стадиона у Бањалуци.

- Моје је да радим и чекам. Видјећемо у наредним данима шта ће бити. Имам потпуно повјерење у људе из клуба и сигуран сам да ће за мене изабрати најбољу опцију - нагласио је Даниловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана