Fudbaleri Zvijezde 09 ostali bez dva boda u sudijskoj nadoknadi

Darko Pašagić
Fudbaleri Zvijezde 09 ostali bez dva boda u sudijskoj nadoknadi

Bijeljina - Iako su tokom cijelog susreta odlično parirali velikom rivalu i imali prednost od 1:0 fudbaleri Zvijezde 09 su u 21. kolu Premijer lige ostali bez dva boda, jer je Široki Brijeg u trećem minutu sudijske nadoknade preko Dražena Bagarića postigao izjednačujući pogodak.

Od samog početka susreta domaći su strpljivo igrali i vrebali šansu iz kontranapada, a to im se isplatilo u 66. minutu kada je odbrani Hercegovaca pobjegao Fedor Predragović i savladao Martina Zlomislića. Iako su pomalo nesrećno ostali bez dva boda kormilar premijerligaša iz etno-sela Stanišići Darko Nestorović zadovoljan je igrom svoje ekipe.

- Bilo je ovo sigurno 90 najboljih minuta Zvijezde 09 u ovoj sezoni, ali jednostavno nismo uspjeli da zadržimo koncentraciju što su iskusni igrači Širokog Brijega znali da iskoriste. Nemam šta da zamjerim svojim fudbalerima. Izgledali smo dobro na terenu, zaslužili smo tri boda i smatram da smo nadigrali tim koji je objektivno jedan od najkvalitetnijih u ligi - naglasio je Nestorović.

Tako su njegovi izabranici u prva dva proljećna kola osvojili dva boda.

- Naravno da bih volio da smo bili uspješniji. Ali kada se zna da smo u Krupi imali dugo igrača manje, da je naš golman Filip Erić odbranio penal, a da smo onda igrali protiv velikog favorita onda moramo biti zadovoljan. Sigurno da bih bio srećniji da smo umjesto dva upisali šest bodova, ali ne smijem biti nezadovoljan - nastavio je Nestorović.

U narednom kolu Zvijezda 09 u gradskom derbiju gostuje Radniku.

- Očekujem neizvjestan susret u kojem je naš rival favorit, ali ne zbog toga što ima bolju ekipu, već zbog dužeg staža u eliti. Vjerujem da će biti dobra utakmica, jer objektivno ni jednima ni drugima ne odgovara remi, a niko ni ne pomišlja na poraz. Međutim, nema nikakvog straha, jer ako budemo igrali kao protiv Širokog Brijega onda sam siguran da možemo do povoljnog rezultata - dodao je Nestorović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana