Фудбалери Славије почињу припреме: Тројица отишла, стигао само Лаловић

Глас Српске
Фудбалери Славије почињу припреме: Тројица отишла, стигао само Лаловић

Источно Сарајево - Припреме прволигаша Славије за други дио шампионата Републике Српске започеће у понедјељак.

Већ сада се зна да се на њој неће појавити најбољи играч Славије у првом дијелу сезоне Миљан Говедарица, који је одмах на почетку прелазног рока постао члан Звијезде 09. У међувремену клуб су напустили још искусни Горан Поповић, који је одлучио да каријеру настави у Травнику, а неће бити ни Јапанца Танака Соичире. Он је раскинуо уговор са клубом и још се не зна гдје ће наставити каријеру.

- Већа сада је јасно да ако се додатно не појачамо биће знатно слабији него јесенас. За сада једино ново име у нашим редовима је Славијино дијете, играч Олимпика Милан Лаловић, кога нам је тим са "Отоке" позајмио на шест мјесеци - нагласио је тренер Славије Драган Радовић.

Стратег прволигаша из Источног Сарајева очекује да ће се ситуација промијенити веома брзо.

- Очекујемо у наредним данима још неколико нових играча, а доводимо их са циљем да у преосталих шест кола задржимо мјесто међу првих шест екипа и пласирамо се у Лигу за првака. За јесењим шампионом Рудар Приједором заостајемо 10 бодова и далеко смо од борбе за титулу, али је реалност да на крају првенства задржимо садашњу четврту позицију. Циљ нам је да се екипа додатно консолидује и у наредном првенству покуша направити нешто више - додао је Радовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана