Дошао тандем Златко Ђорић и Ненад Студен

Зорaн ВAЈКИЋ
Дошао тандем Златко Ђорић и Ненад Студен

ГРAДИШКA - Козара је неочекивано добила звучна појачања. Посљедњег дана прелазног рока у канцеларији Општинског фудбалског савеза Градишка уговоре са Козаром потписали су бивши играчи премијерлигаша из Лакташа Златко Ђорић и Ненад Студен.

Послије раскида уговора са Лакташима ови играчи одлучили су да каријеру наставе у Борцу из Бање Луке али важећи прописи ФС БиХ спријечили су их у томе. Да не би паузирали играчи су одлучили да у јесењем дијелу сезоне носе дрес Козаре.

- Поред њих двојице уговор смо потписали и са Славишом Ујићем такође бившим чланом Лакташа. Увјерени смо да ће они својим играма допринијети бољим резулатима нашег тима. Желим истаћи да су играчи у преговорима били изузетно коректни. Наша сарадња трајаће до краја јесење сезоне. Послије ћемо видјети да ли ће бити настављена - рекао је портпарол Козаре Денис Прачић.

Послије двије везане побједе у Козару се вратила потребна атмосфера. Нови шеф Стручног штаба Милош Појић обрадован је појачањима из Лакташа и најављује да ће бити у суботу у комбинацији за тим на гостовању у Брчком.

- Ујић се већ уклопио у наш рад, Студен је јуче почео, а Ђорић треба да се врати из Зрењанина и данас ће почети са тренинзима. Из администрације клуба рекли су ми да они имају право наступа у суботу и ако ових дана на тренинзима буде све у реду нема разлога да се не појаве у тиму. Са њима смо много јачи у наставку првенства - задовољно је истакао кормилар Козаре Милош Појић.

Биће још новајлија

Портпарол Козаре Денис Прачић истиче да Козара на овоме неће стати већ да ће у наредном периоду покушати да ангажује још неколико квалитетних фудбалера.

- Спремамо "фудбалску бомбу", али о томе сада не могу да причам док не дође вријеме - истакао је Прачић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана