Донаторско вече Заједно за Борац

Д. Р.
Донаторско вече Заједно за Борац

Бањалука - Бригу о маркетингу и имиџу РК Борац м:тел од сада ће водити агенција "Акваријус", а први плод сарадње биће организовање хуманитарне вечери и концерта од којих ће сав приход ићи за помоћ најтрофејнијем рукометом клубу са ових простора.

Донаторско вече "Заједно за Борац" заказано је за наредни четвртак у 17.30 часова у кристалној сали хотела "Босна", а поред истакнутих бивших и садашњих асова овог спорта, међу којима су Абас Арсланагић и Веселин Вујовић, присуство су потврдили предсједник Републике Српске Милорад Додик, премијерка Жељка Цвијановић и друге личности из јавног и спортског живота.

- Имамо добар одзив и надам се да ћемо успјети да скупимо средства која ће нам олакшати функционисање у наредном периоду. У протекле четири године урадили смо много када је у питању враћање дугова, а истовремено и у поправљању пољуљаног имиџа клуба. Дошли смо до тренутка када нам је потребна помоћ оних који су експерти у свом послу, тако да се надам дугорочној и успјешној сарадњи са "Акваријусом" - рекао је директор Борца Владимир Бранковић.

По завршетку дружења у хотелу "Босна" биће одржан концерт у дворани "Борик" (20 часова) на којем ће наступити домаћи бендови "Сопот" и "Тупас" мене, гости из Србије "Ирие ФМ" и "Бад цопџ", као и "Психомодо поп" из Хрватске. Како рече фронтмен "Сопота" Петар Топаловић, добра забава је загарантована, а улазнице по цијени од десет марака могу се купити на Тргу Крајине, у клупским просторијама и у дворани "Борик".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана