До петка резервација улазница за меч одбојкашица Србије и Бугарске у Бањалуци

Срна
До петка резервација улазница за меч одбојкашица Србије и Бугарске у Бањалуци

Бањалука - Улазнице за пријатељску одбојкашку утакмицу женских сениорских репрезентација Србије и Бугарске, која ће бити одиграна 7. септембра у Бањалуци, биће бесплатне, а сви који желе да их резервишу могу то учинити најкасније до петка, 31. августа.

Заинтересовани карте могу резервисати путем електронске поште, тако што ће на имејл адресу [email protected] послати поруку са бројем потребних улазница и основним подацима о лицу које ће их преузети, саопштено је из Одбојкашког савеза Републике Српске.

Одбојкашки савез Српске ће Организационом одбору презентовати исказане потребе, а Одбор ће у случају да буде тражен већи број улазница од расположивог одлучити о томе колико ће их бити подијељено.

Одобрене улазнице биће могуће преузети на билетарници Спортске дворане "Борик" 4, 5. и 6. септембра, од 9.00 до 15.00 часова.

Покровитељ утакмице је предсједник Републике Српске Милорад Додик, уз помоћ Владе и Министарства породице, омладине и спорта, а подршку је дао и град Бањалука.

Утакмица, која ће одбојкашицама Србије бити генерална проба пред Свјетско првенство у Јапану, биће одиграна 7. септембра са почетком у 17.00 часова у Спортској дворани "Борик".

У српском тиму наступа и неколико одбојкашица са простора Републике Српске, међу којима је и најбоља одбојкашица Европе и свијета Тијана Бошковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана