Danilović u Olimpiji za 100.000 evra

Glas Srpske
Danilović u Olimpiji za 100.000 evra

Banjaluka - Mladi fudbaler Borca iz Banjaluke Vladan Danilović (18) karijeru će nastaviti u Olimpiji, prenio je u petak naveče piše mondo.ba.

Igrač sredine terena dogovorio je transfer u klub iz Ljubljane, a Banjalučanima će pripasti 100.000 evra na ime obeštećenja. Potpredsjednik Upravnog odbora kluba Vico Zeljković nije želio da potvrdi, ali ni da demantuje ovu informaciju.

- U ovom trenutku ne mogu ništa reći o tome. Olimpija je, između ostalih, jedan od timova koji se interesuju za Danilovića i to je sve što sada mogu reći - rekao je za Zeljković za "mondo".

Danilović je u Borac stigao u julu 2016. godine iz fočanske Sutjeske, a za godinu i po na Gradskom stadionu svojim partijama privukao je pažnju mnogih menadžera. Sa samo 18 godina postao je standardan prvotimac "crveno-plavih", za koje je u tekućem šampionatu odigrao 17 utakmica, od kojih 16 kao starter. Dobre partije donijele su mu i poziv u U21 reprezentaciju BiH kod selektora Vinka Marinovića. Borac je trenutno na pripremama u Medulinu gdje je odigrao dvije kontrolne utakmice na Arena kupu i obje pobijedio sa 1:0, a treću će igrati u subotu protiv Intera iz Zaprešića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana