Чедомир Ђоинчевић тврди: Нико ме није звао

Славко Басара
Чедомир Ђоинчевић тврди: Нико ме није звао

БЕОГРAД - Нико из клуба ме није звао, нити је покушао да ме добије да поразговарамо у вези са евентуалним наставком сарадње.

Ово је јуче у телефонском разговору за "Глас Српске" истакао Чедомир Ђоинчевић, шеф стручног штаба Фудбалског клуба Лакташи, демантујући предсједника Мирка Ђукића. Нови први човјек овог премијерлигаша је у петак истакао да је Ђоинчевићу истекао рок за изјашњавање и да се "није јављао на телефонске позиве".

- У клубу имају мој број телефона, оставио сам га код спортског директора Томе Савића. Мало је некоректно да путем медија сазнајем шта се заправо дешава у Лакташима и да на мене више не рачунају. Ваљда је ред да ме чланови нове управе позову на разговор. Чак нико није контактирао ни моје најближе сараднике - рекао је Ђоинчевић.

Трећи по реду тренер ФК Лакташи минуле јесени истиче да се нада позиву, али, исто тако, тврди да је упознат са намјерама нових челника клуба:

- Знам да нова гарнитура људи која је дошла у Лакташе жели смањење трошкова и да сам ја имао договор с претходном управом. Надам се да ћемо се у свему договорити као људи и очекујем позив јер ме до сада нико није звао. Aко нови чланови управе имају потребу да поразговарају о свему, спреман сам. Не бежим ни од чега, прихватићу сваку одлуку, али сматрам да је основни ред да о свему поразговарамо отворено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана