Budva prijala Bijeljincima

Igor Stanišić
Budva prijala Bijeljincima

Bijeljina - Stručni štab Radnika iz Bijeljine, na čelu sa Mladenom Žižovićem, zadovoljan je urađenim na desetodnevnim pripremama na Crnogorskom primorju i vjeruje da će uz određene korekcije u timu biti mnogo efikasniji u drugom dijelu šampionata, koji počinje 17. februara.

Pored redovnih treninga u Budvi odigrane su i tri kontrolne utakmice. Savladan je OFK Petrovac sa 1:0, dok su mečevi sa Grbljem i Sutjeskom završeni neriješeno 0:0, odnosno 2:2.

- U Crnoj Gori smo imali dobre uslove za rad, a i vrijeme nas je poslužilo onako kako smo očekivali. Najbitnije je da smo odradili sve planirane aktivnosti, a pojačanja su opravdala svoj dolazak u klub. Sada nas očekuje sedam dana završnih priprema i mislim da ćemo spremni dočekati prvo kolo nastavka sezone i utakmicu protiv Borca, koja bi mogla i da odluči o tome da li ćemo u Ligu za prvaka ili ne - naglasio je Žižović.

Osvrnuo se i na posljednju kontrolnu utakmicu protiv Sutjeske.

- Vidjelo se da nam nedostaje svježine, ali imamo dovoljno vremena do narednog vikenda da poradimo na nekim finesama, da se odmorimo i da budemo spremni. Igrači su odradili sve što se od njih tražilo, jednostavno vjerujem u ovaj tim i smatram da možemo doći do cilja a to je šesto mjesto u Premijer ligi BiH - dodao je Žižović.

I iskusni prvotimac Radnika Aleksandar Vasić zadovoljan je urađenim.

- Dobro smo radili sve ovo vrijeme i u prvom, a pogotovo u drugom dijelu priprema gdje smo se svi maksimalno angažovali da bismo što spremnije dočekali prvenstvo. Najbitnija stvar u svemu je da nema povrijeđenih. Nadam se da će tako i ostati i da ćemo kompletni ugostiti Borac - rekao je Vasić.

Generalna provjera

Bijeljinci će imati još jednu provjeru do početka šampionata. Na Gradskom stadionu u Bijeljini će u subotu od 14 časova gostovati superligaš Srbije Bačka.

- Starteri u ovom susretu trebalo bi da započnu i prvenstveni meč protiv Borca. Ekipa se uglavnom iskristalizovala, možda još ima nekih sitnih nedoumica - rekao je Žižović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana