Бошњаковић води Дрину ка опстанку

Драго Гајић
Бошњаковић води Дрину ка опстанку

Зворник - Послије неочекиваног разлаза са досадашњим шефом стручног штаба Момчилом Станићем Управни одбор прволигаша Дрине за новог кормилара именовао је Миленка Бошњаковића.

Овај педесетогодишњи стручњак је магистар наука, смјер фудбал, а посједује профи лиценцу, што је услов да би од Нове године као тренер сједио на клупи неког прволигаша. До сада је водио екипу Слоге из Симиног Хана, сада Тузла ситија, затим Раднички из Лукавца, Славен из Живиница и Слободу из Тузле са којом се растао послије другог кола Премијер лиге ове сезоне.

- Брзо сам се договорио о условима сарадње са управом Дрине. Свјестан сам ситуације у којој се Зворничани налазе. Желим да одам признање тренеру Станићу који је учинио велику ствар резултатом у десет кола првенства. За мене је ово велики изазов, али сам човјек који се не плаши. Сматрам да ћу заједно са играчима и управом клуба успјети да обезбиједим опстанак - рекао је Бошњаковић.

Сада већ бивши тренер Станић имао је уговор до краја првог дијела сезоне, али двије стране нису могле да се договоре о условима даље сарадње.

- Имао је своје услове за наставак сарадње, што нисмо могли да прихватимо. Захвални смо му за резултат који је постигао ангажовањем у екипи коју је преузео послије шестог кола првенства и успио да је спаси од посљедњег мјеста на табели. Послије помало неочекиваног разлаза с њим морали смо брзо реаговати. Договор са Бошњаковићем постигнут је на обострано задовољство и надамо се да ће сарадња бити успјешна. Једини циљ биће да обезбиједимо опстанак и вјерујем да ћемо у томе успјети - истакао је предсједник Зворничана Миодраг Јевтић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана