Борац жели шести тријумф

Синиша Котараш
Борац жели шести тријумф

Бањалука - Према ријечима директора РК Борац Владимира Бранковића, све је спремно за почетак финалног турнира за побједника Купа БиХ.

“Црвено-плави” су домаћини и организатори завршнице овог такмичења које се игра сутра и прекосутра у “Борику” и сасвим је разумљива њихова жеља да и шести пут пехар намијењен побједнику заврши у витринама Борца.

- Колико су сви учесници озбиљно схватили овај турнир, најбоље говори податак да ће сви већ у току данашњег дана стићи у Бањалуку. Ми смо завршили све припреме, све је спремно и сигуран сам да ће са техничке стране све бити на највишем нивоу - истакао је први оперативац бањалучког премијерлигаша.

Борац је до сада пет пута освајао овај трофеј, а Бојан Унчанин и његови играчи истичу како ће дати све од себе да и шести пут буду најбољи у овом такмичењу. 

- Крај сезоне и овај период након тога искористили смо да се што боље припремимо за Куп. Силом прилика морали смо у финишу првенства да пружимо прилику неким младим играчима и они су је, на моје велико задовољство, искористили. У полуфиналу нас чека вјероватно најтежи противник, Зрињски, екипа која брани овај трофеј освојен прошле године, и има велики мотив да покуша да се окити још једним. Ипак, ми смо домаћини, играмо пред својом публиком, напокон могу да рачунам на све првотимце, са изузетком Армина Марића, и имамо право да будемо оптимисти - рекао је стратег Бањалучана Бојан Унчанин.

Атмосферу из свлачионице пренио је капитен Ђорђе Ћелић који је, у име саиграча, обећао максимум залагања и борбености.

  • Имали смо довољно времена да се припремимо за меч са Зрињским, којег смо сви прижељкивали баш у полуфиналу. Мислим да можемо до финала, а онда и до пехара тако да бисмо се освајањем Купа одужили нашим навијачима за неке пропусте током сезоне - нагласио је Ћелић.

Без Марића

Здравствени билтен “црвено-плавих” знатно се поправио у претходних неколико седмица.

  • - Напокон могу да рачунам на све првотимце, са изузетком Армина Марића и имамо право да будемо оптимисти - рекао је Унчанин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана