Блиједо издање Крупе у првом мечу финала Купа БиХ: Бићемо прави у реваншу

Дарко Пашагић
Блиједо издање Крупе у првом мечу финала Купа БиХ: Бићемо прави у реваншу

Бањалука - Фудбалери Крупе поражени су на "Грбавици" од Жељезничара са 0:2, у првој утакмици финала Купа БиХ, а оно што више забрињава присталице клуба из кањона Тијесно је блиједо издање изабраника Слободана Старчевића.

Сарајлије су до вриједног тријумфа дошле головима Џенана Зајмовића у 36. и Даниела Граовца у 65. минуту, а током цијелог сусрета били су знатно бољи тим у односу на ривала. Ипак, стратег Крупе сматра да ће његов тим бити знатно бољи у реваншу и да минус од два гола разлике није ненадокнадив.

- Хтјели смо постићи гол, али нисмо успјели. Моји играчи као да су били импресионирани самим тим што су учесници финала. Ипак, сматрам да је ово активан резултат, који се може надокнадити у реваншу. А, да је тако најбоље показује чињеница да смо недавно добили Жељезничар у првенству са 2:0 - нагласио је Старчевић.

Он је рекао да Крупа нема довољно квалитетних играча као њихов ривал, али ће учинити све да реванш учини што занимљивијим.

- Велики проблем представља повреда Нусмира Фајића, који је у финишу првог дијела зарадио ударац у ребра и завршио на испитивањима у сарајевској болници. Ипак, сматрам да ћемо у реваншу одиграти пуно боље - додао је Старчевић.

Фајић се послије прегледа у сарајевској болници с екипом вратио кући.

- Најважније је да нема никаквих ломова, али осјећам још јак бол међу ребрима. Највјероватније ћу пропустити суботњи првенствени дуел против Сарајева, а очекујем да се опоравимо до наредне сриједе, када од 17 часова на нашем стадиону играмо реванш сусрет. Сигурно је да не можемо поновити овако блиједу партију као у првом мечу и очекујем да намучимо "Жељу" - истакао је Фајић.

Капитену Крупе Александру Вукотићу није јасно зашто је екипа подбацила у првом сусрету.

- Не знам шта је разлог за нашу доста лошију игру него иначе, али сам сигуран да ћемо у среду дати све од себе да покажемо право лице и можда приредимо изненађење. Жељезничар је рањив и то смо доказали недавно у првенству. Од пехара не одустајемо док год постоји шанса - рекао је Вукотић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана