Zapalio se autobus fudbalera “Crvene zvezde” VIDEO

Agencije
Zapalio se autobus fudbalera “Crvene zvezde” VIDEO

Beograd - Autobus fudbalera Crvene zvezde koji se kretao od stadiona “Rajko Mitić” do Hrama Svetog Save u Beogradu zapalio se kod Autokomande.

Fudbaleri su izašli iz autobusa koji je gorio između kružnog toka na Autokomandi i raskrsnice ka autoputu i Južnom bulevaru, a potvrđeno je da nema povređenih.

Troje vatrogasnih kola gasilo je Zvezdino vozilo, a u otvorenom turističkom autobusu u kojem su bili, tokom puta fudbaleri su sve vrijeme držali upaljene baklje.

Zvezdini fudbaleri su sa stadiona “Rajko Mitić”, poslije utakmice sa Voždovcem, izašli u otvorenom autobusu i praćeni sa više hiljada navijača uputili se ka Hramu Svetog Save.

Navijači su izlazak autobusa sa parkinga stadiona ispratili pjesmom “Titulu da slavimo”, a nekoliko fudbalera je upalilo pirotehniku.

Povorka je na putu do Hrama nekoliko puta zastajala, a tokom cijele rute su se palile baklje, što među navijačima, što među fudbalerima.

Proslava je prekinuta, a fudbaleri Crvene zvezde su sklonjeni sa tog mesta, dok je znatno manji dio navijača nastavio ka Hramu.

'Crvena zvezda' je titulom krunisala odličnu sezonu u kojoj je stigla do šesnaestine finala Lige Evropa.

Crveno-beli su u subotu primili pehare i potom pobijedili Voždovac sa 5:1, poslije čega je priređen veliki vatromet na stadionu “Rajko Mitić”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana