Младен Крстајић из “илегале” објавио списак: Тројица прецртана за сва времена

Агенције
Младен Крстајић из “илегале” објавио списак: Тројица прецртана за сва времена

Београд - Селектор Србије Младен Крстајић дефинитивно више не рачуна на Луку Миливојевића, Душка Тошића и Бранислава Ивановића, док је изостанак Владимира Стојковића највјероватније само привремен.

Наведени момци, уз Марка Грујића, нису позвани за мечеве Лиге нација са Литванијом (7. септембар, Виљнус) и Румунијом (10. септембар, Београд), а у односу на Мундијал, нова имена на списку су Саша Лукић, Ненад Крстичић и Мијат Гаћиновић. Медији су остали ускраћени за Крстајићево образложење одлуке јер је списак објављен путем сајта ФС Србије. Ипак, одлуке нису нимало неочекиване. Миливојевић и Тошић јавно су критиковали Крстајића, па се могло закључити да ће бити изостављени, док је однос с Ивановићем одавно нарушен. Што се тиче Стојковића, Крстајић жели да увиди какве су могућности осталих голмана. На списку је и Немања Матић, али је питање да ли ће хтјети, односно да ли ће бити спреман за двомеч у новом такмичењу с обзиром на то да је најавио могуће опраштање, а уједно се вратио тренинзима у Манчестер јунајтеду прије неколико дана. Ако је Крстајић избјегао сусрет са медијима, то није учинио његов помоћник Милан Обрадовић, који је изнио низ оптужби на рачун Луке Миливојевића.

- Током првенства у Русији било је бројних покушаја да менаџер Фајли Рамадани преузме “бригу” о неколико репрезентативаца и у томе је имао велику подршку свог играча Миливојевића. С обзиром на то да им то тада није успело, ишли су толико далеко да су хтели да изазову пуч пред утакмицу против Бразила - открива Обрадовић.

Он сматра да није случајно ни то што се Миливојевић у британским медијима тек сада огласио.

- Ако је желео нешто да каже, што то Лука није рекао по завршетку шампионата у Русији, него два дана пре објаве списка? Па зато што жели да створи утисак у јавности да га у националном тиму нема због тих изјава - увјерава Обрадовић.

Списак

Голмани: Предраг Рајковић, Марко Дмитровић и Александар Јовановић. Одбрана: Антонио Рукавина, Урош Спајић, Никола Миленковић, Јагош Вуковић, Милош Вељковић, Александар Коларов, Милан Родић. Средина терена: Немања Матић, Немања Максимовић, Саша Лукић, Сергеј Милинковић-Савић, Ненад Крстичић, Душан Тадић, Филип Костић, Адем Љајић, Андрија Живковић, Мијат Гаћиновић, Немања Радоњић. Напад: Александар Митровић, Александар Пријовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана