Milojević: Preuzimam odgovornost, mogli smo bolje

Tanjug
Milojević: Preuzimam odgovornost, mogli smo bolje

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević preuzeo je na sebe odgovornost poslije poraza od Pari Sen Žermena (6:1) u Ligi šampiona i poručio da je njegov tim mogao bolje, ali i da bi meč u Parizu mogao da bude prava lekcija.

Zvezda je na “Parku prinčeva” doživjela najteži poraz u Evropi poslije 55 godina, identičan kao protiv poljske Polonije u Intertoto kupu.

“Ovo je vrhunski nivo. Neko sam ko nikad nije bežao od odgovornosti, sigurno možemo bolje. Bili smo fascinirani, ovo je za nas lekcija. Ako je ovo cena da budemo bolji, biće mi drago”, rekao je Milojević na konferenciji za medije poslije meča.

On je priznao da mu ne prija poraz, naglašavajući da ne voli da gubi.

“Treba izvući dosta dobrih pouka i što više dobrih stvari za budućnost, jer smo videli trendove savremenog fudbala. Videli smo jednu ekipu koju smo do pre nekoliko godina mogli da gledamo samo na TV ekranima, a sada smo igrali protiv nje”, dodao je trener Zvezde.

Milojević nije želio da bježi od odgovornosti, ali i istakao je da ne treba da se sudi nakon ubjedljivog poraza.

“Ako se shvati tragično poraz spreman sam šta god, tu sam, sve što se tiče uprave. Desilo se šta se desilo... Uradili smo puno ulaskom u Ligu šampiona, napravili smo puno pozitivnih stvari i moji igrači su profesionalci, moraju da nauče iz poraza”, rekao je Milojević.

Iznio je i niz pohvala na račun trostrukog strijelca Nejmara.

“Jedan od najboljih igrača trenutno na svetu. Bilo bi nekorektno njega izdvojiti, ali je bio ovaj put taj koji je i davao golove, i asistirao. Igrač je top klase i jako je teško igrati protiv njega”, zaključio je on.

U narednom kolu Lige šampiona crveno-bijeli gostuju Liverpulu 24. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana