Лука Миливојевић, репрезентативац Србије: Нема демократије, пита се селектор

Агенција
Лука Миливојевић, репрезентативац Србије: Нема демократије, пита се селектор

Стара Пазова - Случајно или не, Немања Матић открио је изглед новог дреса репрезентације Србије у којем ће играти на предстојећем Свјетском првенству у Русији.

Члан Манчестер јунајтеда на свом "Инстаграм" профилу објавио је слику са глумцем и редитељем Драганом Бјелогрлићем, а на себи је имао нови дрес који још није званично представљен, док је резервна гарнитура презентована прије неколико дана. Селектор "орлова" Младен Крстајић демантовао је приче да је промијенио капитена и траку дао Александру Коларову како би заштитио рекорд по броју наступа Дејана Станковића (103), док Ивановић има четири наступа мање.

- Не постоји никаква афера у вези са траком. Бане је паметан момак. Разговарали смо пола сата и одмах је схватио да ништа није уперено против њега. Овим потезом желим само да размрдам екипу. Све друге приче о Декијевом рекорду или наводној свађи немају благе везе са истином - рекао је Крстајић.

Селекторову одлуку поштује и репрезентативац Лука Миливојевић јер сматра да у фудбалу нема демократије, већ да у складу са аутократским начелима одлучује један човјек.

- Дуго сам у репрезентацији. За мене је Бане био прави капитен, али поштујем одлуку селектора јер у фудбалу не влада демократија, већ аутократија и сви поштују селекторове одлуке - изјавио је Миливојевић.

Члан Кристал Паласа не види ништа чудно у одлуци да наредни противници репрезентације Србије буду селекције Марока и Нигерије и наводи да подједнако размишља и о Мундијалу у Русији, али о предстојећим пријатељским мечевима.

- Мароко и Нигерија су репрезентације које учествују на Мундијалу, не видим ништа лоше што ћемо играти с њима. Резултат није у првом плану, већ оно што нас чека. Наредне две пријатељске су пун погодак - рекао је Миливојевић.

Утакмица против Марока на распореду је сутра у Торину од 20.30 часова, док је меч против Нигерије четири дана касније у Лондону од 20.50 часова.

Нема улазница за Бразил

Улазнице за утакмицу Србије и Бразила у Москви на СП су распродате, потврдио је генерални секретар ФС Србије Јован Шурбатовић.

- Распродате су карте за утакмицу Србије и Бразила (27. јуна, "Откритије арена", капацитет 45.360), док их је још мало остало за мечеве са Костариком (17. јун) у Самари и Швајцарском (22. јун) у Калињинграду - рекао је Шурбатовић.

Хвала Јокану

Крастајић је имао поруку за некадашњег саиграча из репрезентације Славишу Јокановића који тренира Фулам, у којем је на позајмици из Њукасла Александар Митровић те немилосрдно решета противничке мреже у посљедње вријеме.

- Резултати које прави са Фуламом за мене нису никакво изненађење. Привукао је пажњу Челзија и само је питање времена када ће завршити на клупи неког великог клуба. И још једна ствар, хвала му до неба што ми је препородио Митровића - казао је Крстајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана