Крстајић одлази са клупе Србије, мијења га Пикси?

Агенције
Крстајић одлази са клупе Србије, мијења га Пикси?

Први човјек Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза планира да смјени селектора репрезентације Србије Младена Крстајића иако је завршио на првом мјесту групе у Ц Лиги нација, преноси Информер.

Како се наводи, њих двојица већ неко вријеме нису у најбољим односима, све чешће имају супростављена мишљења, што се десило и послије побједе над Литванијом (4:1) када је Крстајић био у емотивном растројству причајући о подршци на конференцији за медије, а Кокеза поручио да се не слаже са његовим ставом да не игра са два нападача против балтичке селекције и посебно што шансу не добија Александар Пријовић.

Могући одлазак најавио је и сам Крстајић ријечима да му је потребно мало времена да размисли.

"Потребно ми је још неколико дана да се одморим, па ћемо после разговарати о свему", изјавио је Крстајић за Информер.

Кокеза је за лист Ало изјавио да прво треба сачекати 2. децембар и жреб квалификација за Европско првенство 2020.

"Послије тога разговараћемо са спортским сектором и селектором да видимо шта ћемо и како наставити", каже Кокеза за Ало.

Информер наводи да ће, у случају смјене Крстајића, први пик за селектора бити легендарни Драган Стојковић Пикси који је и прошле зиме фигурирао као насљедник Славољуба Муслина, али због чврстог уговора са кинеским Гвангжуом Р&Ф (плата осам милиона годишње) није могао да преузме национални тим.

Крстајићу се на терет ставља и лош однос са фудбалерима Матијом Настасићем и Луком Миливојевићем, који су открили да неће играти за "орлове" све док се не промјени селектор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана