Kosanović zamjena za Degeneka i Savića

Glas Srpske
Kosanović zamjena za Degeneka i Savića

Beograd - Zamjenu na upražnjenom mjestu štopera uprava Crvene zvezde mogla bi da potraži u belgijskom Standardu u vidu Miloša Kosanovića.

“Crveno-bijeli” se suočavaju sa velikim problemima pošto je za Miloša Degeneka ozbiljno zainteresovan Al Hilal, pa bi mogao da napusti klub ove zime, a za njim bi mogao da ode i Vujadin Savić, koga želi Trabzon. Rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana biće primorano da posegne za rješenjima za upražnjeno mjesto na poziciji štopera, a sve češće se spominje bivši mladi reprezentativac Srbije koji nije u prvom planu kod trenera Mišela Prudoma. Prošlu sezonu proveo je na pozajmici u turskom Gocetepeu, pa je jasno da će, ukoliko stigne dobra ponuda, Standard razmotriti opciju da proda ovog defanzivca. Treći štoper Rašid Sumaila već je viđen da odlazi, pa “crveno-bijeli” trenutno mogu da računaju na Srđana Babića i novopristiglog Nemanju Milunovića te po potrebi Filipa Stojkovića, koji je po vokaciji desni bek.

Još jedan fudbaler mogao bi karijeru nastaviti na “Marakani”, a riječ je o mladom igraču Partizana Martinu Novakoviću. Nakon što je nedavno preneseno da će krilni napadač Crvene zvezde Radivoj Bosić karijeru nastaviti u Partizanu, trebalo bi da se desi novi “prebjeg” između “vječitih” rivala. Novaković bi uskoro trebalo da potpiše trogodišnji ugovor sa Zvezdom, nakon čega će biti proslijeđen u omladinski pogon. Poslije pomenutog Milunovića, koji je stigao iz BATE Borisova, i Miloša Vulića iz Napretka u klub je stigao i 197 centimetara visoki Dejan Vidić. U prvom dijelu sezone nastupao je za člana Prve lige Srbije Zlatibor i na 16 utakmica postigao deset golova. Dvojica fudbalera već su napustila klub. Nenad Krstičić otišao je u grčki AEK, a Nemanja Milić u BATE Borisov.

Vukanović

Fudbaler Napretka Aleksa Vukanović otkrio je da bi mogao da nastavi karijeru u Crvenoj zvezdi. On je jesenas postigao 12 golova u Superligi Srbije.

- Nikad se ne zna. Iako postoje ponude iz inostranstva, možda se pridružim Milanu Pavkovu na “Marakani”. Ne opterećujem se. Igram fudbal zato što ga volim. O transferu brine Marko Mišković. On zaista sjajno drži Napredak i bez njega klub ne bi bio ovo što jeste - rekao je Vukanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana