Ђоковић потпуно отворено говорио о случају Кирјос

Б92
Ђоковић потпуно отворено говорио о случају Кирјос

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић је од стране српских новинара у Београду упитан да прокоментарише понашање аустралијског играча Ника Кирјоса.

Контроверзни тенисер је познатији по скандалима него по свом основном занимању, а у посљедње вријеме упућује константне коментаре на рачун Ђоковића.

"Шта да вам кажем за њега... Ја стварно мислим да он у суштини није лош момак. Не знам зашто изјављуве све те ствари... Да ли жели пажњу или постоји неки други мотив... Он жели да буде искрен, отворен, транспарентан, то је део његовог карактера, таква је особа и шта ја ту могу", рекао је Ђоковић.

Он је додао и да нема проблем са Кирјосовим изјавама.

"Може да прича шта жели... Да ли указује поштовање као и други? Не, али то је њему својствен начин комуникације и односа. У суштини, мислим да није лош момак", рекао је Ђоковић.

Он је потом медијима пренио и како се упознао са Кирјосом.

"Ми смо се упознали пре него што је кренуо са том навалом критика на мој рачун у јавности. На УС Опену, пре пет година, кренули су да га критикују због понашања. Ја сам му пришао и понудио помоћ, у смислу да може да ми се обрати ако треба било шта, и ја сам на почетку каријере имао критике, пролазио сам кроз ситуације. Од тог тренутка се нешто променило", додао је Ђоковић.

Он је навео и да нема директан контакт са Кирјосом.

"Не, све је на том нивоу, кроз јавност... Ја сам се трудио увек у животу да поштујем свакога, ни са ким нисам имао такву врсту проблема... Мислим, проблема... Није то нешто што ме држи будним током ноћи или да не могу да спавам због тога. Не могу да разумем разлоге за такво понашење, али поштујем", истакао је Ђоковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана