Bledi Partizan prošao Trakaj, u Skandinaviji ovakav to neće moći

B92
Bledi Partizan prošao Trakaj, u Skandinaviji ovakav to neće moći

Fudbaleri Partizana remizirali su sa litvanskim Trakajem 1:1 (1:1) u Viljnusu i zahvaljujući 1:0 u Humskoj plasirao se u III kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-bijeli su još jednom razočarali navijače, odigrali blijedo, slabo, neubjedljivo, bezidejno protiv limitiranog rivala.

Partizan je u svom “stilu” otvorio meč u Litvaniji jer je poslije greške crno-bijelih Trakaj poveo golom Osipova u devetom minutu.

Uslijedili su jalovi napadi Đukićevog tima koji poslije dosta sreće tek nakon isteka nadoknade prvog poluvremena uspijeva da izjednači preko štopera Miletića, poslije kornera.

U drugom poluvremenu Partizan je rano ostao sa igračem manje zbog isključenja Sejdube Sume, pa su crno-bijeli igrali prilično rezervisano koncentrisani na odbranu svog gola i “trošenje” vremena.

Trakaj je pokušao sa uvođenjem dodatnog napadača da stigne do dva potrebna gola za prolaz dalje, ali nije imao kvalitet da savlada ovakav neubjedljiv Partizan.

Đukić će morati značajno da unapredi igru svog tima jer ovakav Partizan neće imati šta da traži u III kolu u Skandinaviji, a rival crno-bijelima će verovatno biti danski Nordsjeland.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana