Бледи Партизан прошао Тракај, у Скандинавији овакав то неће моћи

B92
Бледи Партизан прошао Тракај, у Скандинавији овакав то неће моћи

Фудбалери Партизана ремизирали су са литванским Тракајем 1:1 (1:1) у Виљнусу и захваљујући 1:0 у Хумској пласирао се у III коло квалификација за Лигу Европе.

Црно-бијели су још једном разочарали навијаче, одиграли блиједо, слабо, неубједљиво, безидејно против лимитираног ривала.

Партизан је у свом “стилу” отворио меч у Литванији јер је послије грешке црно-бијелих Тракај повео голом Осипова у деветом минуту.

Услиједили су јалови напади Ђукићевог тима који послије доста среће тек након истека надокнаде првог полувремена успијева да изједначи преко штопера Милетића, послије корнера.

У другом полувремену Партизан је рано остао са играчем мање због искључења Сејдубе Суме, па су црно-бијели играли прилично резервисано концентрисани на одбрану свог гола и “трошење” времена.

Тракај је покушао са увођењем додатног нападача да стигне до два потребна гола за пролаз даље, али није имао квалитет да савлада овакав неубједљив Партизан.

Ђукић ће морати значајно да унапреди игру свог тима јер овакав Партизан неће имати шта да тражи у III колу у Скандинавији, а ривал црно-бијелима ће вероватно бити дански Нордсјеланд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана