Армију чека пакао

Глас Српске
Армију чека пакао

Београд - Иако је до историјске утакмице Црвене звезде и ЦСКА из Москве остало преко мјесец и по, навијачи српског вицешампиона већ су разграбили 20.000 карата које су се нашле у претпродају.

Четврт вијека Звездини тифози чекали су на европско прољеће и коначно су дочекали ову велику утакмицу. Противник је атрактиван, стални учесник Лиге шампиона и бивши шампион Лиге Европе. Меч добија на значају због пријатељских односа навијача Партизана и ЦСКА, па ће сигурно и присталице московског Спартака, побратимљене са "делијама", пружити подршку тренутном лидеру Суперлиге Србије. Звезда је имала огромну подршку публике и свим досадашњим европском мечева, дуго ће се препричавати амбијент против Краснодара, БАТЕ Борисова, Арсенала и нарочито Келна. Емоције су преплавиће стадион "Рајко Митић" па је касније са великим узбуђењем дочекан жријеб за нокаут фазу. Када је извучен ЦСКА нико у табору клуба из Љутице Богдана није устукнуо свјесни да је Звезда ове јесени била у великом налету. Ближи се прелазни рок, а још увијек нема конкретних потеза управе клуба. Углавном се прича о одласцима и то носилаца игре. Замјене које су спремне не могу да наступе у Лиги Европе па је то сазнање помало пољуљало присталице "црвено-бијелих". Посљедња у низу информација говори да би у јануару Славољуб Срнић требао да раздужи опрему како би клуб бар нешто зарадио његовим одласком, јер му уговор истиче у јуну. Од тог новца финансирао би се долазак Милана Јевтовића који је члан Анталије, а турски клуб за њега тражи 600.000 евра. Јевтовић је био на позајмици у Розенборгу и са норвешким тимом играо у Лиги Европе па не би био на располагању тренеру Владану Милојевићу у наставку овог такмичења. Позитивна вијест је начелни пристанак Гелора Канге у вези са новим уговором па би стандардни члан прве поставе требао да остане у Звезди, док је велики знак питања изнад имена капитена Мичела Доналда и Дамјана ле Талека. Француза потражују турски клубови Трабзонспорт и Истанбул Башакшехир па је он нешто ближе одласку.

Петровић близу Партизана

Везни фудбалер Спортинга из Лисабона Радосав Петровић близу је повратка у Партизан, а његов трансфер могао би да буде остварен већ почетком зимског прелазног рока. Петровић је за "црно-бијеле" играо од 2008. до 2011. године, да би потом био члан Блекбурна, Генчлербирлигија, Динама из Кијева, Спортинга и Рио Авеа. За репрезентацију Србије одиграо је 44 утакмица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана