Rasprodato svih 45.360 karata za Srbija – Brazil

Rasprodato svih 45.360 karata za Srbija – Brazil 21.03.2018 20:40 | B92

Sve ulaznice za meč trećeg kola Svjetskog prvenstva u Rusiji između Srbije i Brazila rasprodate su, saznaje b92.net.

'Orlovi' će se 27. juna sastati sa 'Selesaom' na zatvaranju grupe E, na novom stadionu moskovskog Spartaka kapaciteta 45.360 mjesta, dok će trinaest dana ranije igrati sa Kostarikom u Samari, odnosno 22. juna sa Švajcarskom u Kalinjingradu.

Najjeftinija karta za duele grupne faze iznosi 105 dolara, dok je najskuplja 210. Istovremeno, karte takozvane četvrte kategorije mogu da kupe samo državljani Rusije po simboličnoj cijeni od dvadesetak evra.

S druge strane, za okršaje sa Kostarikom i Švajcarskom ostale su samo ulaznice prve kategorije.

Naša saznanja potvrdio je i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović.

"Rasprodate su karte za utakmicu Srbije i Brazila, dok je još malo ostalo za mečeve sa Kostarikom u Samari i Švajcarskom u Kalinjingradu. Meč Srbije i Brazila jedan je od najtraženijih na turniru i vlada veliko interesovanje širom sveta, ne samo u Srbiji i u Rusiji", rekao je Šurbatović u Ruskom domu, gdje je ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio prvih šest "navijačkih pasoša" za Mundijal.

Šurbatović je uvjeren je da će Srbija u Rusiji imati podršku kao da igra na domaćem terenu.

"Sam plasman na Mundijal je veliki uspeh i ima posebnu težinu jer nastupamo u bratskoj Rusiji. S obzirom na istorijski dobre odnose dve zemlje, ubeđen sam da ćemo se u Rusiji osećati kao na domaćem terenu i sa ćemo imati ubedljivo najveću podršku na SP", zaključio je Šurbatović i poželio srpskoj i ruskoj selekciji puno uspjeha na najvećoj fudbalskoj smotri.

Prema podacima Svjetske fudbalske federacije (FIFA), od prije nedjelju dana, do sada je prodato oko 1.700.000 ulaznica za najveći događaj u svijetu sporta.

Mundijal je na programu od 14. juna do 15. jula, a Rusija je za ovu priliku ukinula bilo kakve vize za zemlje učesnice i njihove navijače.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica