Putin usred konferencije poslao poruku selektoru Rusije VIDEO

Putin usred konferencije poslao poruku selektoru Rusije VIDEO 14.06.2018 23:19 | Agencije

Predsjednik Rusije Vladimir Putin čestitao je fudbalskom selektoru ove države Stanislavu Čerčešovu na odličnoj igri u prvom kolu Mundijala, tako što mu je tokom konferencije za medije poslao SMS.

U jednom trenutku konferencije za medije, Čerčešov je pogledao u telefon, a novinare je zanimalo ko ga je zvao, odnosno poslao poruku.


Bio je to predsjednik. Zamolio me je da podijelim sa ekipom njegovo oduševljenje i zahvalnost na ovakvoj partiji, i poručio nam je da nastavimo ovako”, rekao je Čerčesov.

Takođe, Čerčesov je istakao da uoči utakmice protiv Saudijske Arabije nije bio pod stresom,jer je vjerovao u svoje igrače da će ispuniti sve ciljeve, ali da će morati posebno da spremi svoj tim za drugi meč protiv Egipta

Juče sam bio opušten, a opušten sam i danas jer poznajem svoje igače. Zadovoljstvo je raditi s njima. Svaki trener zavisi od svojih igrača i prije svega zato sam opušten. Znao sam da će ispuniti naše ciljeve. Zašto bih bio pod stresom?”, rekao je Čerčešov poslije utakmice.

Rusije je danas na otvaranju Svjetsko prvesntva u Rusiji pobijedila Saudijsku Arabiju sa 5:0 u prvom kolu Grupe A.

Nekada su ovakve utakmice izvor radosti za navijače, nekada je to manje. Mi smo iskreni u ovome što radimo. Moram da pohvailm igrače, sve su uradili, odbranili su gol u svakoj situaciji, a s druge strane bili su opušteni u utakmici koja je nosila mnogo pritiska”, rekao je selektor Rusije.

Domaćin Mundijala će u drugom kolu Grupe A igrati protiv Egipta 19. juna u Sankt Peterburgu.

Utakmica protiv Egipta će biti u potpunosti drugačija, biće to drugi grad, drugi stadion. Moramo se pažljivo pripremati za tu utakmicu”, zaključio je Čerčesov.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica